Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

CA-N ROMÂNIA! Profi face mişto de Lidl cu un banner interpretabil afişat pe magazine

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.1 ° C
22.3 °
20.1 °
56 %
4.6kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Retailerul Profi a deschis primul magazin din Topliţa şi al doilea din judeţul Harghita pe 31 iulie, ocazie cu care i-a adresat un salut interpretabil concurentului Lidl.

La două săptămâni de la deschidere, un banner mare galben salută competitorul din localitate: „Vecine Lidl, bine te-am găsit!”

„Profi crede în concurenţa sănătoasă şi mesajul din Toplita este menit să evidenţieze exact acest crez. De altfel, înainte de Topliţa am lansat un astfel de mesaj la Sibiu, unde magazinele noastre sunt vecine, iar când Lidl a venit în Romania, i-am urat bun venit prin pliantul distribuit constant în magazinele noastre”, este răspunsul Profi la solicitarea economica.net.

Prima salutare (aparent) cordială a retailerului la adresa Lidl s-a folosit şi la deschiderea a celui de-al 166-lea magazin de la Sibiu, în luna mai a acestui an, acolo unde Profi a deschis într-o locaţie din imediata apropiere a unei alte unităţi Lidl.

Magazinul celor de la Profi din Topliţa este deschis într-un spaţiu comercial aflat în centrul oraşului, în timp ce magazinul celor de la Lidl se află pe strada Sportivilor, la câteva sute de metri şi face parte din reţeaua Plus preluată de Lidl. Chiar în apropierea magazinului Lidl, Profi a montat plăcuţe cu indicatoare spre propriul magazin.

Planurile retailerului Profi este de a ajunge la 200 de magazine deschise la nivel naţional până la sfîrşitul acestui an.

 

 

 

 

Sursa:economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare