Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişenii uită că „numerele roşii” expiră. Două persoane amendate de poliţişti pentru acelaşi delict

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost sancţionaţe în cursul zilei de marţi, după ce poliţiştii de la „Rutieră” le-au oprit în trafic pentru controale, constatând că autoturismele acestora aveau numere de înmatriculare provizorii expirate. Cele două persoane s-au ales cu dosar penal şi, poate, cu o „reîmprospătare” a memoriei.

Marţi, 13 august 2013, în jurul orei 12:00, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Calea Bogăneştilor, din Timişoara. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că O. Adelina, de 44 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism neînmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, având autorizaţia pentru numerele de înmatriculare provizorii expirată din data de 9 august 2013.

În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 20:20, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un alt autoturism, care se deplasa pe strada Principală, din localitatea Bărăteaz. Procedând la verificarea autoturismului condus de Ş. Cristian, de 39 de ani, din localitatea mai sus menţionată, în baza de date, poliţiştii au constatat că autorizaţia pentru numerele de înmatriculare provizorii este expirată din data de 6 august 2013.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit pe numele conducătorilor auto dosare penale pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare