Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriCampania Help25 susţinută "Dincolo de graniţe" FOTO

Campania Help25 susţinută „Dincolo de graniţe” FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Realizările, precum şi acţiunile derulate de către cei din Campania Help25, au atras atenţia asupra importanţei problemei cu care se confruntă femeile bolanve de cancer. Numeroase persoane şi-au arătat susţinerea faţă de întreaga campanie, unele dintre ele fotografiindu-se în ţările unde locuiesc în prezent. Pe pagina de facebook Help25 au sosit mesaje din toate colţurile lumii, de la Spania, Germania şi până la Noua Zeelandă sau Dubai. Astfel, a luat naştere proiectul „Dincolo de graniţe”, unde oricine doreşte să sutina campania oferindu-i un plus de vizibilitate, este invitat să trimită o fotografie lângă un simbol al ţării, acompaniat de un mesaj.
În anul 2003, statisticile arătau că aproape o femeie din 20 moare din cauza cancerului la sân.Pentru anul 2012, statisticile arată că 6.000 de românce au fost diagnosticate cu cancer de sân. Potrivit datelor Institutului Național de Statistică, 90% dintre femei au aflat despre boală într-o formă avansată, ceea ce scade dramatic șansele de supraviețuire.Reamintim că Help25 este o campanie destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, care are ca principale obiective implementarea unui Program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf.

 

sursa foto: facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Inedit! Un specialist dermopigmentist își pune experiența la bătaie, în mod gratuit, în beneficiul femeilor bolnave de cancer

Larisa Miroiu nu e vreun înger! Și nici vreo sfântă coborâtă din calendarele creștine!...

La Timisoara se strang fonduri pentru a oferi un pranz cald elevilor defavorizati. Doneaza!

A fost lansată cea de-a patra ediție a campaniei de strângere de fonduri ”O...

Teatrul National din Timisoara, campanie pentru ”amandoi”

Teatrul Național din Timișoara a demarat o nouă campanie ”Amândoi”, sub sloganul ”Intoleranță! Agresivitate!...