AcasăStiriCampania Help25 susţinută "Dincolo de graniţe" FOTO

Campania Help25 susţinută „Dincolo de graniţe” FOTO

Realizările, precum şi acţiunile derulate de către cei din Campania Help25, au atras atenţia asupra importanţei problemei cu care se confruntă femeile bolanve de cancer. Numeroase persoane şi-au arătat susţinerea faţă de întreaga campanie, unele dintre ele fotografiindu-se în ţările unde locuiesc în prezent. Pe pagina de facebook Help25 au sosit mesaje din toate colţurile lumii, de la Spania, Germania şi până la Noua Zeelandă sau Dubai. Astfel, a luat naştere proiectul „Dincolo de graniţe”, unde oricine doreşte să sutina campania oferindu-i un plus de vizibilitate, este invitat să trimită o fotografie lângă un simbol al ţării, acompaniat de un mesaj.
În anul 2003, statisticile arătau că aproape o femeie din 20 moare din cauza cancerului la sân.Pentru anul 2012, statisticile arată că 6.000 de românce au fost diagnosticate cu cancer de sân. Potrivit datelor Institutului Național de Statistică, 90% dintre femei au aflat despre boală într-o formă avansată, ceea ce scade dramatic șansele de supraviețuire.Reamintim că Help25 este o campanie destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, care are ca principale obiective implementarea unui Program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf.

 

sursa foto: facebook.com

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente