ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Câteva trucuri despre cum să-şi decorezi balconul de la bloc

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Când vremea de afară e numai bună de citit pe şezlong în mirosul pomilor înfloriţi, ar fi păcat să nu profităm de mica „terasă” a apartamentului. Deşi balconul este, de obicei, un spaţiu mic, aici te poţi bucura de natură şi aer proaspăt chiar dacă locuieşti în oraş şi te poţi relaxa la soare fără să părăseşti apartamentul. Cu puţină inspiraţie, şi prin decorarea balconului poţi face astfel încât acesta să devină locul tău preferat din casă.

Pardoseala
Începe decorarea balconului prin a decide ce tip de pardoseală te avantajează. Cele mai folosite soluţii sunt ceramică şi parchetul, în funcţie de tipul şi poziţionarea balconului. Dacă ai nevoie de o soluţie ieftină, uşor de aplicat şi de efect, optează pentru gazonul artificial ce îţi va transforma balconul în propria ta grădină.

Mobilierul
Următorul pas este mobilierul. Dacă nu beneficiezi de foarte mult spaţiu, ar fi ideal să alegi o masă şi câteva scaune pliabile din lemn sau metal colorat. Cumpără o fată de masă în carouri şi te poţi bucura în fiecare dimineaţă de propriul tău bistro. Mai mult, dacă montezi câteva suporturi pe pereţii balconului, poţi agăţa scaunele pliabile că pe nişte tablouri atunci când nu mai ai nevoie de ele. Dacă balconul tău are o suprafaţă medie, piesa de mobilier ideală este un şezlong sau o bancă decorată cu multe perne pentru confortul tău atunci când citeşti sau lucrezi la laptop.

Colorează-ţi balconul cu plante
Şi dacă tot vrei să îţi transformi balconul în mica ta oază din mijlocul oraşului, atunci plantele trebuie să fie unii din actorii principali ai acestui spaţiu. Alege plante care stau o perioadă cât mai mare de timp înflorite cum ar fi muşcatele sau trandafirii pitici. Jardinierele sunt mai mult decât necesare dacă vrei să exploatezi la maximum spaţiul mic pe care îl ai la dispoziţie. Poţi alege jardiniere exterioare pe care le agăţi în afară balconului sau chiar ghivece suspendate unde plantele pot sta ca într-o adevărată grădină luxurianta.

Şi pentru că balconul este, în primul rând, un spaţiu intim, nu ezită să îl înfrumuseţezi cu elemente decorative care fac parte din spaţiul tău personal. Poţi să agăţi pe pereţi rame colorate în care să îţi pui fotografiile din vacanţe, sau mici suveniruri aduse de tine din călătorii. În definitiv, cu puţină imaginaţie, te poţi simţi de fiecare dată când ieşi pe balcon ca într-o mică vacanţă. Depinde doar de tine. Sursa:casamea.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore