ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

CINCI masini abandonate, ridicate de pe strazile Timisoarei! Sesizati Politia Locala!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii locali au aplicat sancțiuni și au dispus, în ultima săptămână, ridicarea a 15 autovehicule parcate neregulamentar și abandonate pe străzile și domeniul public al Timișoarei.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au efectuat, în ultima perioadă, pe lângă acțiunile proprii și acțiuni în comun cu reprezentanții Societății Drumuri Municipale SA, în vederea luării măsurilor de fluidizare a traficului obstrucționat de autovehiculele parcate neregulamentar în mai multe zone din municipiu în care au existat numeroase sesizări cu privire la oprirea sau staționarea autovehiculelor încurcând fie pătrunderea ambulanțelor la unitățile spitalicești, fie circulația mijloacelor de transport în comun ori a altor autovehicule.

Numai în ultima săptămână, au fost ridicate un număr de zece autovehicule staționate neregulamentar, sub incidența indicatorului de oprire sau staționare interzisă, pe strada Dr. Ioan Mureșan (în zona Spitalului Clinic Județean de Urgență) și pe strada Ghe. Dima (în imediata apropiere a Spitalului Clinic Municipal), dar și pe Bulevardul C.D. Loga, fiind aplicate și un număr de 258 sancțiuni contravenționale în zonele respective. ”Reamintim că sancțiunile aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, iar în cazul ridicării se achită și o taxă către SDM, cu al cărei mijloc se efectuează ridicarea”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

De asemenea, tot în ultima săptămână, un număr de cinci autovehicule identificate pe străzile Nera, Sinaia, Azuga, Mareșal A. Averescu și Soarelui, pentru care au fost emise dispoziții de declarare a abandonului, au fost ridicate de polițiștii locali împreună cu reprezentanții SDM.

Timișorenii care au cunoștință despre mașini abandonate pe străzile Timișoarei sunt rugați să contacteze Direcția Poliția Locală la numerele de telefon 0256.968, 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore