ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Clanul Cârpaci a evacuat secţia de pneumologie a Spitalului de Copii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Clădirea în care se afla secţia de pneumologie a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” a fost retrocedată foştilor proprietari în anul 1995. În urma unor contracte de vânzare-cumpărare, clădirea a devenit proprietatea Clanului Cârpaci care în momentul împroprietărierii a cerut spitalului chiria retroactivă. Deşi toate aceste acţiuni au fost contestate în tribunal, spitalul nu a avut câştig de cauză.

Ieri 1 noiembrie, a fost termenul limită de evacuare a clădirii în care se afla secţia de pneumologie şi laboratorul Spitalului de Copii.

Vladimir Cârpaci a venit împreună cu un executor judecătoresc să preia proprietatea. Conform acestuia, spitalul a avut un termen de şase luni să îşi găsească un nou loc de funcţionare.

Copii pacienţi ai spitalului au fost mutaţi într-o altă clădire ce face parte din cadrul Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” care a preluat funcţia secţiei de pneumologie până la găsirea unui loc stabil de mutare pentru aceasta.

Sursafoto: opiniatimisoarei

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore