Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Complexul Rutier Michelangelo a fost INAUGURAT cu un gard ORIBIL care delimitează spațiul verde FOTO

- Advertisement -

Ziua primarului Timișoarei, Nicolae Robu, i-a adus acestuia un ”cadou” mult-așteptat de toți timișorenii – a avut loc marea inaugurare a pasajului rutier subteran din ”Complexul Rutier Michelangelo”, obiectiv care a încheiat cu succes lucrările unui proiect demarat de administrația locală precedentă, în care ”piatra de temelie” a fost pusă de primarul de atunci al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu și ”vicele” Adrian Orza.

Evenimentul de tăiere a panglicii a fost unul destul de ”dubios” pentru peisajul administrativ, cu muzică clasică interpretată de un cvartet de coarde chiar în ”tunelul” rutier, mulți liberali, jurnaliști, dar, culmea, fără fostul edil-șef de pe Bega sau ”adjunctul” său. care nici măcar n-au fost invitați la marea deschidere.

Astăzi, Nicolae Robu, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj (vezi video jos) în care amintea, printre altele că: ”toate aceste lucrări grele la proiectul Michelangelo (…) le-am făcut ÎN TERMEN -termenul era 29.05.2015- şi cu economii uriaşe: valoarea plafon la licitaţie a fost de 64 milioane lei, adjudecarea lucrării prin licitaţie s-a făcut la 49 milioane lei (deci: economie 15 milioane lei), iar din suma pusă la dispoziţie prin contractul semnat în urma licitaţiei s-au cheltuit doar 47.8 milioane lei (deci: economie 1.2 milioane lei). ACESTEA SUNT REALITĂŢILE PROIECTULUI MICHELANGELO ŞI MĂ MÂNDRESC CU ELE! CĂCI… „AM CU CE”! :))”, făcând aluzie la un ”film” care a fost proiectat tot în cadrul ”festivității” de joi seara., pe un perete interior al pasajului suberan, intitulat ”Am cu ce!”.

Deși e cel mai important proiect de infrastructură rutieră din Timișoara post-revoluționară, trecând peste faptul că la marginea podului Michelangelo a fost montată o balustradă extrem de ”nepotrivită” și urâtă, același tip de ”proteție” a fost montată și pe marginile superioare ale pasajului care intră și iese din subteran. Dacă acestea au deja o ”vechime” și ne-am obișnuit cu ele, în ultima zi de ”lucru” a mai apărut o ”kitchoșenie” – un gard de protecție pentru spațiile verzi. Un fel de încrengătură metalică înaltă de circa 30-40 de centimetri, sudată ca la Ohaba Lungă (un fel de ”Cucuieții de deal”), care NU va împiedica nici măcar un pieton s-o ”taie” pe scurtătură, adică pe gazonul crescut pe după el. Să fie gărdulețu’ cu pricina un impediment împotriva șoferilor, care la fel de bine ”o taie” prin spate pe la ”Termal” (mă rog, ZHH)? Păi dacă dă buzna vreun deștept peste el, ieșind din spate de la ștrand, direct pe bulevard, o să-l îndoaie cât ai clipi, ba mai mult s-ar putea să disloce și bordurile trotuarului pe care a fost montat acest gărduleț, însă primarului îi arde de ”copilării”. Ca să nu mai pomenim de spray-ul cu care a fost vopsit pentru a avea aspect… inox?!

Păi, nu mai bine puneați polițiștii locali să păzească gazonu’, domn primar, ca nu care cumva vreun descreierat să calce pe el? Tot așa cum s-a făcut și cu jardinierele de pe pod și ”altele”…

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

2 COMENTARII

  1. Gardul arată ok, nu știu de ce vă luați de orice chestie. În schimb inaugurarea asta cu toți gură-cască din fundal e iritantă, adică, ce merit au avut toți oamenii partidului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore