Untitled

Joi, 23 octombrie 2014, în baza unei autorizaţii emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Timişoara, la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile.

Pe parcursul lunii octombrie a anului în curs, poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre faptul că persoanele care domiciliau la adresa respectivă, un bărbat de 49 de ani şi mama acestuia de 70 de ani, ar desfăşura activităţi de comerţ cu ţigarete de contrabandă. Așa cum se poate observa și din înregistrarea video efectuată de oamenii legii, cartușele cu țigări erau ascunse bine prin casa în care contrabandiștii lociau, țigările fiind găsite în cutii, dulapuri, dar și într-o mașină de spălat nefolosită.

În urma percheziţiei desfășurate astăzi, poliţiştii au depistat la domiciliul celor doi 12.000 de ţigarete, de diferite mărci, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cei în cauză au fost conduşi la sediul I.P.J. Timiş, pentru audieri, faţă de aceştia urmând a fi luate măsurile legale.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.