Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Copil de 17 ani prins de poliţiştii de frontieră, la Cenad, cu paşaport francez fals! Minorul avea de gând să fugă din ţară

Marţi, 20 mai 2014, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – ITPF Timisoara, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat o persoană de sex masculin care s-a legitimat la controlul de frontieră cu o carte de identitate eliberată de autorităţile din Franţa.

Cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că între persoana prezentă în Punctul de Frontieră şi cea din fotografia aplicată în paşaport existau diferenţe vizibile de fizionomie, fapt pentru care au fost demarate cercetările. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cel în cauză este D.S., în vârstă de 17 de ani, domiciliat pe raza judeţului Arad.

D.S. a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la ieşirea din România l-a obţinut de la un amic din Franţa, care i-a trimis prin poştă documentul. A recurs la această metodă deoarece este minor şi nu avea acordul părinţilor, iar conform legii 248/2005 poliţiştii de frontieră permit ieşirea din ţară a cetăţenilor români minori numai dacă sunt însoţiţi de o persoană fizică majoră. Lucrătorii Poliţiei de Frontieră de la Cenad au luat legătura cu părinţii minorului pentru a-i informa cu privire la cele constatate.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului şi cercetării acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecerea ilegală a frontierei de stat. La finalizarea cercetărilor va fi prezentat procurorilor, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore