Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cupa Banu Sport 2012 la badminton a ajuns la ediţia a III-a

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
19.7 ° C
20.1 °
18.9 °
48 %
2.1kmh
0 %
mar
20 °
mie
25 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
22 °

Clubul Sportiv Banu Sport din Timişoara invită iubitorii de badminton să se alăture celei de-a treia ediţii din acest an a Cupei Banu Sport la badminton, competiţie destinată sportivilor amatori. Concursul va avea loc sâmbătă 17 noiembrie 2012 în interiorul bazei sportive din apropierea stadionului Dan Păltinişanu.

Ediţia a III-a a Cupei Banu Sport 2012 la badminton, destinată jucătorilor amatori va avea loc la baza sportivă cu acelaşi nume din vecinătatea bazei Dan Păltinişanu, mai exact în sala Banu Sport din strada Ripensia, nr. 33. Competiţia destinată amatorilor are loc în paralel cu Campionatul Naţional de tineret, concurs ce va avea loc în cadrul aceleiaşi baze sportive. Dacă Cupa Banu Sport este programată pentru data de 17 noiembrie 2012, competiţia destinată profesioniştilor se desfăşoară pe parcursul a două zile, 16 şi 17 noiembrie. Jocurile se vor desfăşura atât la simplu – masculin şi feminin – cât şi la dublu – feminin, masculin şi mixt.

Înscrierile în competiţia amatorilor se fac până la data de 14 noiembrie a.c., la adresa de e-mail ioana.zamfira@yahoo.com sau la telefon 0724.957.187. Taxa de participare este de 15 lei/ proba şi poate fi achitată cel târziu în ziua concursului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare