Cupa Banu Sport 2012 la badminton a ajuns la ediţia a III-a

- Advertisement -

Cupa Banu Sport 2012 la badminton a ajuns la ediţia a III-a 1Clubul Sportiv Banu Sport din Timişoara invită iubitorii de badminton să se alăture celei de-a treia ediţii din acest an a Cupei Banu Sport la badminton, competiţie destinată sportivilor amatori. Concursul va avea loc sâmbătă 17 noiembrie 2012 în interiorul bazei sportive din apropierea stadionului Dan Păltinişanu.

Ediţia a III-a a Cupei Banu Sport 2012 la badminton, destinată jucătorilor amatori va avea loc la baza sportivă cu acelaşi nume din vecinătatea bazei Dan Păltinişanu, mai exact în sala Banu Sport din strada Ripensia, nr. 33. Competiţia destinată amatorilor are loc în paralel cu Campionatul Naţional de tineret, concurs ce va avea loc în cadrul aceleiaşi baze sportive. Dacă Cupa Banu Sport este programată pentru data de 17 noiembrie 2012, competiţia destinată profesioniştilor se desfăşoară pe parcursul a două zile, 16 şi 17 noiembrie. Jocurile se vor desfăşura atât la simplu – masculin şi feminin – cât şi la dublu – feminin, masculin şi mixt.

Înscrierile în competiţia amatorilor se fac până la data de 14 noiembrie a.c., la adresa de e-mail ioana.zamfira@yahoo.com sau la telefon 0724.957.187. Taxa de participare este de 15 lei/ proba şi poate fi achitată cel târziu în ziua concursului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

CJ Timis se lauda cu transparenta in alegerea finantarii proiectelor culturale si sportive pe anul 2019

Consiliul Județean Timiș (CJT) supune dezbaterii publice ghidurile privind...

Timisoara mai poate astepta: CNI finanteaza un stadion de 10.000 de locuri la Slatina

La începutul acestei săptămâni, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin...

OFICIAL Finanțarea ACS Poli de la bugetul Timișoarei, ajutor de stat. Primarul Robu dă înapoi

Vești extrem de proaste pentru susținătorii ACS Poli din...

Din aceeași categorie

Categorii Populare