AcasăStiriSocialDan Stoicănescu, omul "fraților bicicletă" noul adjunct al IPJ Timiș

Dan Stoicănescu, omul „fraților bicicletă” noul adjunct al IPJ Timiș

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș are un nou adjunct. Este vorba despre comisarul de poliție Dan Stoicănescu, omul „fraților bicicletă”.

Stoicănescu a ajuns să fie adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Timiș în urma unui concurs ce a avut loc la București, în cadrul căruia contracandidatul său a fost Alin Petecel.

Dan Stoicănescu s-a mai aflat pe acest post în primăvara anului trecut, când a fost împuternicit cu caracter temporar să îndeplinească funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, cu atribuții pe linie judiciară.

Același concurs pe care l-a dat omul „fraților bicicletă” acum, a fost susținut și de către Daniel Mihai Langă, după ce a fost împuternicit pe aceeași funcție în iunie 2014. Ne întrebăm ce s-a întâmplat cu rezultatul acestuia și care au fost motivele pentru care comisarul-șef de poliție a fost înlocuit cu Nicolae Mițariu?

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente