Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Descoperire sinistră! Bărbat mort găsit în casa liftului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În această dimineață, un mecanic care a mers să repare liftul unui bloc din Calea Șagului a făcut o descopereire sinistră. Când a deschis ușile liftului, a găsit un bărbat mort, în vârstă de 74 de ani. Muncitorul a sunat imediat la 112, iar la fața locului au sosit imediat criminaliști, polițiști, pompieri și doctori.

După ce Pompierii SMURD au reușit să îl scoată pe bărbat din puțul liftului, unul dintre vecini l-a recunoscut. Potrivit declarațiilor, bătrânul locuia în bloc la etajul 7 și trăia singur de când îi murise soția.  Vecinii au mai povestit că victima avea și o fată care emigrase de mai mult timp în America și care își chemase tatăl de mai multe ori să vină la ea.  Oamenii spuns că bătrânul era tot timpul trist și părea că suferă de depresie.

Polițiștii au deschis o anchetă și iau în calcul posibilitatea unei sinucideri, deoarece victima era îmbrăcată doar în lenjeria intimă. Totuși, criminaliștii nu s-au pronunțat definitiv, deoarece așteaptă detaliile necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare