ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

UPDATE Doi polițiști de la Secția 2 Poliție Timișoara, reținuți pentru luare de mită. Vezi cine sunt aceștia

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Direcția Generală Anticorupție a ridicat în cursul zilei de ieri, 13 octombrie, doi agenți de la secția 2 de Poliție din Timișoara, după ce au fost prinși în flagrant pentru luare de mită. Cei doi, Dumitru Lucan și Stelică Iftinică au fost urmăriți după o sesizare a unui bărbat, care a reclamat că i s-au cerut bani, după ce a fost oprit în trafic pentru că avea expirate numere provizorii.

Cei doi oameni ai legii i-au transmis că dacă vrea să scape, să fie pregătit așa cum se cuvine, moment în care s-a petrecut și flagrantul. După ce au primit o mită de 1300 de lei, cei de la DGA i-au condus pe ambii la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Dumitru Lucan și Stelică Iftinică au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind duși în arestul Poliției Timiș.

UPDATE: Cei doi poliţişti de la secţia 2 Poliţie Timişoara, care au fost prinşi în data de 13 octombrie 2015, în timp ce primeau de la un denunţător suma de 1700 ron, au primt pedepsele. Dumitru Lucan- CONTROL JUDICIAR şi Stelică Iftinică- AREST LA DOMICILIU.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore