ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dominic Fritz: Vă chem să vă alăturați acestui efort de a trece Timișoara cu bine prin criza provocată de pandemie

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

In timp ce Alin Nica, ,,președintele ALES” al CJ Timiș îl ataca pe Dominic Fritz, primarul Timișoarei, acesta din urma face un apel către comunitate.

În momentele grele timișorenii arată că sunt o comunitate care se mobilizează pentru a ajuta. Mulțumesc companiei DM pentru cele 5 ventilatoare donate spitalului Victor Babeș, în valoare de 75 000 de euro. Vor salva viețile unora dintre noi.

Vă chem să vă alăturați acestui efort de a trece Timișoara cu bine prin criza provocată de pandemie. Împreună cu ONGuri, companii, cetățeni punem pe picioare un mecanism prin care să legăm ofertele de ajutor cu nevoile. Pentru asta am creat Platforma de colaborare timișoreană anti Covid-19 și ne-am distribuit sarcinile.

Noi, Primăria, centralizăm nevoile și le transmitem ONGurilor din această Platformă. Ele sunt cele care vor administra financiar și logistic operațiunile comune.

Ofertele de ajutor primite, până acum,  la adresa https://covid19.primariatm.ro/ajutor sunt deja direcționate spre ONG-urile din Platforma timișoreană anti-Covid 19 și veți fi contactați. Continuați să ne scrieți!

Donațiile în bani se vor strânge prin Fundația Comunitară Timișoara care a făcut o treabă foarte bună și transparentă în primul val al pandemiei <aici https://www.timotion.ro/proiecte-2020/solidari-in-fata-covid-19/> sau direct în contul Fundației Comunitare Timișoara: Denumire: Fundația Comunitară Timișoara, Adresa: Com. Giroc, str. Timiș, nr. 76E, CIF: 36327306, IBAN: RO28RNCB0255151022940001, Banca: BCR, filiala Piața 700

Prima misiune: Proiectul Oxigen. Avem deja primele propuneri de donații de la Aquatim (130 000 de lei) și de la Visma (29 000 de lei). Avem nevoie de cât mai multe pulsoximetre și concentratoare de oxigen pe care să le oferim, sub formă de împrumut, pacienților cu Covid-19 care au nevoie de oxigenoterapie și sunt tratați la domiciliu sub supravegherea medicilor de familie. Un pulsoximetru costă 50 de euro, iar un concentrator de oxigen 500 de euro.

Ne așteptăm ca numărul de cazuri grave să crească în următoarea perioadă și să apară și alte nevoi. Noi trebuie să fim mobilizați pentru a salva vieți.

Mulțumim ONG-urilor care au răspuns deja apelului și sunt alături de noi și de timișoreni: Alergotura, AnticovidTM, BanatIT, Centrul Cultural Plai, CivicTM, Civicultura, Code for Romania, Fundația Județeană pentru Tineret, Fundația Comunitară Timișoara , RescueTM, Școala Mamei Junior, VentilaTM

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore