E bine să fii sticletele şef

- Advertisement -

Unii n-au nici unghii să se scarpine, iar alţii … alţii au E Class-ul sub prelată. Marcel Crăciunescu, şeful Poliţiei Rutiere, este un personaj timişorean care îşi face culcuş după funcţia sa şi a nevestei PSD-iste, bine înfiptă la Consilul Judeţean. O să ziceţi „păi şi ce-are ? N-are omu’ voie să mai aibă o funcţie ?”, ba da, dom’ne, are. Da’ cu beneficiile extra ce facem ?

Că tot vine 1 iunie, voi propune răspunsul indicat la intreabrea „Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?”. Cel mai bine e „să te faci” şef sau boss. Nu contează ce şef, funcţia e mai mult decât reconfortantă. Luaţi exemplul de faţă, sticlete-şef de la Rutieră are parcare V(ery)I(mportant)P(olitist) chiar în curtea IPJ-ului. Şi nu orice parcare, una realizată cu la fel de mult bun gust ca şi corturile din curţile palatelor ţigăneşti. O prelată gălbejită peste nişte fiare şi o barieră în faţă că, deh, e private.

Prima dată am crezut că anul ăsta se organizează Festivalul Berii în curte la IPJ. Dar tarabe nu erau, nici mici, nici bere, nici Voltaj nu cânta. Abia apoi am aflat şi eu că e parcarea privată a domnului Crăciunescu. Dragi copii din ţara asta, vă miraţi voi cum se poate domn’ Crăciunescu de-acolo, din funcţie, să le facă el pe toate ? Noi nu ne mai mirăm, căci ne-am obişnuit cu beneficiile astea extra care vin la pachet cu funcţia. Acum să fim raţionali, unde era să-şi parcheze „MERGE-DESUL”, lângă toate Logan-urile alea banale ? Să fim serioşi, de aia e şef. Şi ca să vedeţi cât de mărinimos şi un bun samaritean este, parcarea a fost construită, defapt, pentru persoanele care vin la cei arestaţi, să poată sta şi ei la umbră. Numai un pic mai departe, să nu ia vopseaua de pe Merţan. Ca povestea aia, când a fost întrebat lupul de ce urmăreşte turma de oi, iar el a răspuns: „Praful pe care acestea-l ridică face bine sărmanilor mei ochi!”

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare