Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăTimp LiberPamfletE bine să fii sticletele şef

E bine să fii sticletele şef

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Unii n-au nici unghii să se scarpine, iar alţii … alţii au E Class-ul sub prelată. Marcel Crăciunescu, şeful Poliţiei Rutiere, este un personaj timişorean care îşi face culcuş după funcţia sa şi a nevestei PSD-iste, bine înfiptă la Consilul Judeţean. O să ziceţi „păi şi ce-are ? N-are omu’ voie să mai aibă o funcţie ?”, ba da, dom’ne, are. Da’ cu beneficiile extra ce facem ?

Că tot vine 1 iunie, voi propune răspunsul indicat la intreabrea „Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?”. Cel mai bine e „să te faci” şef sau boss. Nu contează ce şef, funcţia e mai mult decât reconfortantă. Luaţi exemplul de faţă, sticlete-şef de la Rutieră are parcare V(ery)I(mportant)P(olitist) chiar în curtea IPJ-ului. Şi nu orice parcare, una realizată cu la fel de mult bun gust ca şi corturile din curţile palatelor ţigăneşti. O prelată gălbejită peste nişte fiare şi o barieră în faţă că, deh, e private.

Prima dată am crezut că anul ăsta se organizează Festivalul Berii în curte la IPJ. Dar tarabe nu erau, nici mici, nici bere, nici Voltaj nu cânta. Abia apoi am aflat şi eu că e parcarea privată a domnului Crăciunescu. Dragi copii din ţara asta, vă miraţi voi cum se poate domn’ Crăciunescu de-acolo, din funcţie, să le facă el pe toate ? Noi nu ne mai mirăm, căci ne-am obişnuit cu beneficiile astea extra care vin la pachet cu funcţia. Acum să fim raţionali, unde era să-şi parcheze „MERGE-DESUL”, lângă toate Logan-urile alea banale ? Să fim serioşi, de aia e şef. Şi ca să vedeţi cât de mărinimos şi un bun samaritean este, parcarea a fost construită, defapt, pentru persoanele care vin la cei arestaţi, să poată sta şi ei la umbră. Numai un pic mai departe, să nu ia vopseaua de pe Merţan. Ca povestea aia, când a fost întrebat lupul de ce urmăreşte turma de oi, iar el a răspuns: „Praful pe care acestea-l ridică face bine sărmanilor mei ochi!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Bezna minții! Administrația Alin Nica a demarat ancheta internă pentru depistarea cârtiței în cazul lingvistului ”Borsetă”

Plin de sânge, umilit și în bălți de lacrimi, ultimele datorate râsului isteric venit...

Șeful de cabinet al președintelui CJ Timiș are urgent nevoie de cursuri de gramatică și de limba română

Și, până la urmă, fără nicio exagerare, chiar și de lecții de logică. Pentru...

După ani și ani! Justiția timișoreană confirmă investigațiile voceatimișului.ro în cazul cooperativei PSD de la IPJ Timiș

Azi, după cinci amânări, Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat în cel mai important...