Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăExclusivElena Udrea, într-o vizită secretă la Timișoara

Elena Udrea, într-o vizită secretă la Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Elena Udrea a ajuns, fără a face mare vâlvă, miercuri seară, în orașul de pe Bega. Aceasta a venit împreună cu Ostaficiuc de la București, cu o cursă Tarom, la ora 19:00. Se pare că și Traian Băsescu este așteptat să sosească în acest weekend, mai exact duminică. 

Deocamdată nu se cunoaște dacă vizita Elenei Udrea are legătură cu scandalul din MP Timiş, sau dacă a avut un alt scop pentru care a venit în Timișoara. Surse de încredere ne-au declarat că vizita doamnei Udrea pe plaiurile bănăţene ar fi legată de nişte afaceri pe care le are în comuna Dumbrăviţa sau de o vizită fulger în Sânnicolau Mare, la primarul Dănut Groza.

Nu este un secret că Dănut Groza are o relaţie mai specială cu fostul preşedinte Traian Băsescu, iar probabil Elena Udrea a venit să pregătească terenul pentru sosirea preşedintelui Mişcarea Populară.

Astăzi în jurul orei 14:25, Udrea a decolat cu o cursă Tarom, înapoi la Bucureşti, tot aşa  cum a venit…….în liniște. La plecarea de pe Aeroportul Internaţional Timişoara, Udrea a fost condusă de Valeriu Trică, fost şef al regionalei CFR.

Trică este un apropiat al deputatului Alin Popoviciu, cu care a făcut o grămadă de ilegalităţi pe vremea când era directorul general al CFR SA. Foarte interesantă este mişcarea de trupe acum înainte de alegeri, iar Ostaficiuc şi Popoviciu dau din coate pentru a prinde un CIOLAN anul acesta la alegeri.

Să se fi molipsit de la Victor Ponta doamna Udrea? Sau de ce majoritatea politicienilor de la Bucureşti, vin tip-til prin Timişoara?!? Probabil noi bănăţenii nu suntem prea primitori când vine vorba de politicienii cu dosare penale, sau politicieni care de 26 de ani, ne fură dreptul la o viaţă normală în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la 1907! Marilen Pirtea, susținut de primari PNL, atac devastator la garda pretoriană a slugilor din ograda tandemului Alin Nica – Dănuț Groza

Afară-i vopsit gardul și-năuntru-i leopardul! Asta ne spune, de fapt, prin postarea sa de...

Umilință totală! Alin Nica a găsit la alegerile de la PNL Lugoj o sală… absolut goală

Azi, Alin Nica și Dănuț Groza, președintele și secretarul PNL Timiș, au primit exact...

Impacare istorica in PNL Timis. Nicolae Robu si Danut Groza si-au strans mana

Pace între primarii din PNL Timiş şi liderul filialei Nicolae Robu. După luni întregi...