Elena Udrea, într-o vizită secretă la Timișoara

- Advertisement -
Elena Udrea a ajuns, fără a face mare vâlvă, miercuri seară, în orașul de pe Bega. Aceasta a venit împreună cu Ostaficiuc de la București, cu o cursă Tarom, la ora 19:00. Se pare că și Traian Băsescu este așteptat să sosească în acest weekend, mai exact duminică. 

Deocamdată nu se cunoaște dacă vizita Elenei Udrea are legătură cu scandalul din MP Timiş, sau dacă a avut un alt scop pentru care a venit în Timișoara. Surse de încredere ne-au declarat că vizita doamnei Udrea pe plaiurile bănăţene ar fi legată de nişte afaceri pe care le are în comuna Dumbrăviţa sau de o vizită fulger în Sânnicolau Mare, la primarul Dănut Groza.

Nu este un secret că Dănut Groza are o relaţie mai specială cu fostul preşedinte Traian Băsescu, iar probabil Elena Udrea a venit să pregătească terenul pentru sosirea preşedintelui Mişcarea Populară.

Astăzi în jurul orei 14:25, Udrea a decolat cu o cursă Tarom, înapoi la Bucureşti, tot aşa  cum a venit…….în liniște. La plecarea de pe Aeroportul Internaţional Timişoara, Udrea a fost condusă de Valeriu Trică, fost şef al regionalei CFR.

Trică este un apropiat al deputatului Alin Popoviciu, cu care a făcut o grămadă de ilegalităţi pe vremea când era directorul general al CFR SA. Foarte interesantă este mişcarea de trupe acum înainte de alegeri, iar Ostaficiuc şi Popoviciu dau din coate pentru a prinde un CIOLAN anul acesta la alegeri.

Să se fi molipsit de la Victor Ponta doamna Udrea? Sau de ce majoritatea politicienilor de la Bucureşti, vin tip-til prin Timişoara?!? Probabil noi bănăţenii nu suntem prea primitori când vine vorba de politicienii cu dosare penale, sau politicieni care de 26 de ani, ne fură dreptul la o viaţă normală în România.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare