Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Elevi timișeni, prinși în timp ce copiau la simularea Bacalaureatului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Simularea Bacalaureatului are scopul de a testa cunoștințele elevilor și de a-i obișnui cu atmosfera tensionată a examenului. Șapte elevi din Timiș au profitat de simulare pentru a vedea dacă reușesc să… copieze. Aceștia au fost prinși de către profesorii supraveghetori.

Potrivit Inspectoratului Școlar Timiș, patru dintre elevi au copiat la simularea probei de Limba și Literatura Română, unul la simularea probei de Matematică unul la cea de Istorie, iar ultimul, la proba la alegere a profilului, fiind elev la Liceul Sportiv Banatul. Un singur elev a fost prins cu o fițuică, restul încercând să copieze cu telefoanele mobile.

Notele simulărilor sunt pur informative, ele nu vor fi trecute în catalog sau luate în considerare. De asemenea, cei care au fost prinși copiind pot participa și la restul probelor, nefiind eliminați, ca în cazul examenului de Bacalaureat. Totuși, elevii ar putea intra în vizorul profesorilor și supraveghetorilor ca fiind unii predispuși spre astfel de activități.

Simularea examenului de Bacalaureat este susținută de aproximativ 8.500 de elevi de clasa a 11-a și a 12-a. Rezultatele urmează să fie anunțate în 18 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare