Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Elevii liceului Nikolaus Lenau din Timişoara ar putea începe noul an școlar ”acasă”. Când se finalizează lucrările VIDEO

- Advertisement -

Lucrările de reabilitare de la Liceul Nikolaus Lenau din Timișoara merg de minune. Asta este constatarea primarului capitalei Banatului, Nicolae Robu, care a făcut o vizită la unitatea de învățământ, constatând că aproape 100 de muncitori lucrează la acest proiect de reabilitare. ”Am făcut o nouă vizită pe șantierul de la Liceul Lenau și sunt foarte mulțumit de ritmul în care merg lucrările. Se lucrează mereu și am văzut asta de fiecare dată când am descins acolo. Sunt 80-100 de muncitori permanent și progresul este considerabil, ceea ce se poate vedea de la o săptămână la alta”, a spus edilul de pe Bega.

Lucrările care se execută la Liceul cu predare în limba germană, vizează reparaţii acoperişul clădirii incluziând țiglele, reabilitarea faţadelor, a ornamentelor, dar și înlocuirea burlanelor, jgheaburilor, precum și a ferestrelor.

Chiar dacă mai sunt multe de făcut, primarul speră ca din toamnă, copii să-și poată relua studiile în cadrul clădirii Liceului din zona centrală. ”Avem toate premisele să-i putem primi, la toamnă, pe elevi, într-o clădire renovată” afirmă Nicolae Robu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=JonnC_oEFBg&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore