Ștrandul Uszoda, aflat în proprietatea statului, dat pe mâna Poliției Locale! Ce riști dacă nu-ți îngrijești terenurile și clădirile VIDEO

Date:

Ștrandul ”Uszoda”, situat în Parcul Central, este de ani de zile o ”părăginitură” spune primarul orașului de pe Bega. Nicolae Robu susține că cetățenii cred că ”Uszoda” este în jurisdicția Primăriei și implicit că instituția este vinovată pentru starea de paragină. ”Acel spațiu, din păcate, nu aparține Primăriei. Eu am încercat un transfer al acelei proprietăți, dar nu s-a putut” spune întâiul gospodar al capitalei Banatului, care, sătul să tot fie acuzată instituția pe care o conduce de faptul că paragina a pus stăpânire pe acea locație ultra-centrală, amenință cu sancțiuni. Poliția Locală are ”verde” să dea câte amenzi îi permite legea. ”Uszoda a fost în atenția noastră, date fiind reacțiile timișorenilor față de starea lucrurilor de acolo. S-a aplicat o amendă Clubului Sportiv Școlar, care administrează această proprietate a Statului Român, s-a dat un termen de asanare a zonei, s-au făcut lucrări de intervenție. S-a cerut o prelungire a termenului însă n-am fost și nu vom fi de acord!” explică Robu.

Primarul susține că pe principiul pe care l-a expus și în trecut, Poliția Locală va relua sancționarea repetată a proprietarilor de terenuri și clădiri aflate în stare avansată de degradare. ”Am cerut Poliției Locale să verifice în permanență starea terenurilor și clădirilor din oraș și să-i amendeze fără menajamente pe proprietarii care nu-și îngrijesc proprietățile, pentru că notificări s-au tot făcut și, din păcate, unii dintre cetățeni, firme, instituții ale statului, nu înțeleg că au o datorie față de oraș să-și îngrijească proprietățiile” a mai spus Robu.

Municipalitatea a propus crearea unor parteneriate pentru ca Primăria să se poată ocupa de acest tip de proprietăți. ”La Uszoda, am propus, chiar dacă proprietatea rămâne a Statului Român, să se cedeze administrarea către municipalitate. La ce bun să țină Clubul Sportiv Școlar acea proprietate, dacă nu are resursele, nu are capacitatea să facă ceva cu ea. O lasă în paragină!” a propus primarul Nicolae Robu.

Vezi înregistrarea video pentru a afla de ce spune Nicolae Robu că Poliția Locală nu va amenda Primăria pentru clădirile pe care institușia le deține și nu sunt conforme cu legea din punct de vedere al stării imobilelor și sunt neîntreținute. Tot mai jos puteți afla și cum explică edilul-șef al Timișoarei, că nu se pune problema de ”discriminare”, prin faptul că proprietarii privați sunt sancționați de Poliția Locală, iar municipalitatea nu.

Foto:adevarul.ro

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare