Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSurpriză MUZICALĂ de la primarul-cântăreț din Dudeștii Noi. Ascultă-i piesa, înregistrată special...

Surpriză MUZICALĂ de la primarul-cântăreț din Dudeștii Noi. Ascultă-i piesa, înregistrată special de DRAGOBETE și spune-i dacă-ți place!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Alin Nica, primarul comunei Dudeștii Noi, aflată la doar 10 kilometri de Timișoara, s-a făcut remarcat mai întâi, după ce a câștigat fotoliul de edil al localității nou-înființate în 2003, deși avea vâsrta de numai 23 de ani. Câțiva ani mai târziu, o țară întreagă îi aplauda prestația muzicală, dovedită pentru prima dată ”public” la preselecția finală a concursului Eurovision Româmia, pentru ca mai apoi să participe și la concursul ”Vocea României”, difuzat de Pro Tv.

Acum, că toată lumea îi știe pasiunea pentru muzică, Alin Nica nu-și mai ascunde acest ”viciu”, iar cea mai nouă înregistrare a unei piese cântate de el a apărut cu puțin timp în urmă, pe pagina sa de pe Facebook, acolo unde-și ține la curent fanii cu activitatea sa atât la nivel de politică și administrativă, cât și cu cea muzicală.

Cea mai nou ”ispravă” semnată Alin Nica, este melodia ”All of Me”, a lui John Legend. Cover-ul primarului din Dudeștii Noi este ”Cadoul meu de Dragobete”, susține Alin, care spune că ”am înregistrat recent un cover după John Legend – All of Me. Mie îmi place piesa foarte mult. Vouă?”

Mai jos puteți asculta piesa cântată de Alin Nica, iar părerile voastre le așteptăm și noi, prin comentarii, fie prin intermediul Facebook, fie prin intermediul rubricii destinate mesajelor, de mai jos. Ție îți place cum cântă Alin?
[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare