ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cum a eșuat încercarea jandarmilor de a-l speria pe cel care protesta în fața sediului DIICOT din Timișoara pentru susținerea lui Traian Berbeceanu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În data de 24.11.2013, la ora 16:00, în fața sediului DIICOT din Timișoara și-a făcut din nou apariția protestatarul de la Timișoara având asupra sa o fotografie pe care era chipul lui Traian Berbeceanu și cuvintele RESPECT TRAIAN BERBECEANU.

După aproximativ 4 minute, din sediul Parchetului a ieșit un jandarm și i-a cerut protestatarului un act de identitate și autorizația pentru protest. După ce a prezentat cartea de identitate protestatarul a spus că nu are nevoie de autorizație deoarece se află în fața unei Instituții Publice și potrivit art. 3 din legea 60/1991 republicată nu are nevoie de autorizație.

Cu toate acestea, jandarmul foarte hotărât i-a explicat că încalcă prevederile art. 26 din aceeași lege. Mai departe l-a invitat pe protestatar să intre în sediul Parchetului dar acesta a refuzat spunând că el nu pleacă din fața DIICOT.

În momentul în care jandarmul a vrut să plece cu cartea de identitate i s-a cerut să prezinte mai întâi legitimația de serviciu și deoarece nu o avea la el a trebuit să dea înapoi documentul de identitate.

După 2 minute s-a întors cu legitimația și după ce a făcut verificările de rigoare a solicitat prin stație ajutorul echipei mobile de intervenție a Jandarmeriei cu toate că nu se impunea acest lucru.

În maxim 5 minute a sosit și echipa de intervenție încercând să-l facă pe om să renunțe la protest și amenințându-l cu o sancțiune contravențională. Le-a explicat și jandarmilor de la echipa de intervenție că potrivit art. 3 din legea 60/1991 nu are nevoie de autorizație dar și aceștia o țineau pe-a lor cu art. 26, spunând că nu se poate să prevadă legea dreptul de a protesta fără autorizație.

Pentru a se convinge au fost îndemnați să studieze mai bine legea și aceștia au mers la mașina de serviciu de unde au luat respectiva lege și au început să citească și ei acel articol 3.

După ce l-au citit i-au dat dreptate omului și au plecat fără să-l mai sancționeze contravențional. Dacă ar fi citit legea înainte să se deplaseze cu mașina la fața locului ar fi scutit consumul inutil de combustibil.

La fel ar fi trebuit să facă și subofițerul care a apărut primul, trebuia mai întâi să studieze bine legea înainte de a amenința cu amendă.

Protestatarul a rămas în continuare în fața DIICOT până la ora 18:00 spunând că el îl consideră nevinovat pe Traian Berbeceanu și că în acest moment este ținut ilegal în arest.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore