Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialFemeie ascunsă în portbagaj pentru a ieşi ilegal din ţară, descoperită de...

Femeie ascunsă în portbagaj pentru a ieşi ilegal din ţară, descoperită de polițiștii de frontieră, la Cenad

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În noaptea de 14 spre 15 martie 2015, în jurul orei 22:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul roman Vasile R., în vârstă de 43 ani, şofer al unui autoturism marca ”Opel”, înmatriculat în Germania. Conducătorul auto era însoţit de soţia sa, Mariana R., ambii având domiciliul în judeţul Maramureş.

Poliţiştii de frontieră au constatat la controlul documentelor faptul că Mariana R. a prezentat o copie xerox a cărţii de identitate, motiv pentru care nu i s-a permis ieşirea din România, cei doi soţi întorcându-se împreună în ţară.

Târziu în noapte, Vasile R. a revenit, la volanul aceluiași autoturism, declarând la controlul de frontieră faptul că soţia lui nu il mai însoţeşte. Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la cele declarate de bărbat, în consecinţă au efectuat un control fizic al autovehicului, descoperind-o pe soția șoferului ascunsă în portbagaj.

Din declaraţia persoanelor şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că persoana ascunsă are document de călătorie valabil, însă nu îl are asupra sa şi a recurs la această metodă fiindcă dorea să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză şi cercetării şoferului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi a pe Mariana R., sub aspectul savarsirii infractiunii de la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Cincisprezece migranti prinsi in zona de frontiera Oravita

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oravița au depistat în zona...

Trei barbati din Afganistan, opriţi la frontiera! Au vrut sa treaca, pe jos, in Ungaria

Aseară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, au depistat...

15 irakieni si sirieni opriti de politistii de frontiera la granita cu Serbia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa (judeţul Caraş Severin) au...