Piloţii din Grupul de Zburători al Timişoarei au pregătit astăzi, vineri – 20 decembrie, o surpriză copiilor cu situaţii financiare precare, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.  Copii s-au bucurat de un spectacol aviatic minunat oferit de piloţi, iar vremea însorită de afară a realizat o atmosferă şi mai plăcută pentru copiii care au luat parte la spectacol. Micuţii au putut vedea de aproape cum arată pe interior şi exterior avioanele de talie mică şi planoarele prezente pe aerodrom.

După ce s-au bucurat de spectacolul aviatic şi au inspectat cum trebuie avioanele şi planoarele, copiii au fost poftiţi înăuntrul aerodromului unde au fost aşteptaţi de…Moş Crăciun, care nu i-a aşteptat cu sacul gol – ci cu o groază de cadouri. În pacheţele, copiii au primit articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, jucării, cărţi, rechizite, articole de igienă personala, dulciuri şi numeroase produse de sărbători.

Campania se numeşte „100 de zâmbete-n dar” şi este o campanie care s-a născut din dorinţa de a aduce priviri mai calde şi acolo unde acest lucru pare imposibil: în lumea copiilor care nu au avut prea des ocazia de a se întâlni cu obiceiul de a primi cadouri. Această campanie a fost realizată de Centrul Martinas şi echipa Star Dental Clinic, derulată în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!