Vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, a fost socru mic, la Timişoara. Acesta şi-a condus fiica la altar sâmbătă, iar nuntaşii abia au încăput în trei hoteluri. Din păcate bodyguarzii şi-au făcut de cap, intrând în conflict cu presa şi interzicând curioşilor să staţioneze pe trotuarul din faţa Catedralei, sau să intre în lăcaşul de cult, deşi era o zi de sărbătore.

Cununia religioasă a mirilor s-a desfăşurat după o tradiţie catolică. Primul care a ajuns la catedrală a fost mirele, iar după câteva minute a sosit la catedrală şi viitoarea sa soţie, alături de tatăl său, Sorin Frunzăverde, care şi-a dus şi fiica la altar.

După cununia religioasă, invitaţii s-au îndreptat spre Complexul Studenţesc, acolo unde în Cantina Politehnicii, s-a desfîşurat petrecerea la care  au fost invitate 850 de persoane.

Culoarea tematică a evenimentului a fost bej-crem. Aşa a fost ornată şi sala şi tot aşa a fost şi rochia extrem de elegantă a miresei, marca Botezatu. De asemenea, preparatele culinare sunt şi ele deosebite. Invitaţii au avut parte de şalău, somon, dar şi de friptură de raţă şi de vită, iar după tortul miresei s-au îndulcit cu o fântână de ciocolată.

Sorana Monica Frunzăverde este acţionară la mai multe companii de top care activează în domeniul energiei eoliene. Naşii de cununie sunt Felicia Quint şi Ion Ioan, iar cheltuielile pentru nuntă se ridică la peste 35.000 de euro, mâncarea şi băutura fiind aduse din Ungaria.

O.T.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII