Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriGraba strică treaba! Pavajul de pe Podul Michelangelo e PRAF! Dalele sunt...

Graba strică treaba! Pavajul de pe Podul Michelangelo e PRAF! Dalele sunt SPARTE și ”dansează” FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Lucrările la ”Complexul Rutier Michelangelo”, finanțat din fonduri europene, nu au fost finalizate încă, dar o parte dintre acestea sunt deja un DEZASTRU. Vocea Timișului vă prezenta un material de la momentul când s-a deschis circulația rutieră pe cea mai mare parte a intersecției, la suprafață, în care explicam faptul că muncitorii care s-au ocupat de amenajarea trotuarelor, acolo unde au fost marcate pistele de biciclete, nu s-au sinchisit să ”coboare” suficient de mult bordurile pentru a facilita accesul cu biciclete, căruciaore pentru bebeluși sau fotolii rulante ale persoanelor cu handicap.

Astăzi, am mai descoperit un ”defect”, MARE! De data aceasta facem referire strict la Podul Michelangelo, însă tot la capitolul ”trotuar”. Pavajul montat pe zona dedicată pietonilor este parțial distrus. Cum așa? Nu știm motivul pentru care pavajul este crăpat la ”îmbinările” celor trei secțiuni ale podului, dar, așa cum se poate observa și din imaginile de mai jos, aproape toate pavelele de la îmbinare sunt crăpate, pe aproape toată lățimea trotuarului, dar și pe pista de biciclete. Și se mișcă! ”Dansează!” La o altă îmbinare a elementelor podului, deși nu s-au crăpat încă, pavele pot fi efectiv scoase din ”puzzle”-ul trotuarului, moment de asemenea demonstrat în imaginile de mai jos.

Este grav că se lucrează pe principiul cantitate și nu calitate, la fel cum este grav faptul că, spre exemplu viitorul Mall (atenție, e vorba despre o construcție uriașă din toate punctele de vedere) din Calea Șagului se va construi în mai puțin de 12 luni, conform dezvoltatorului, iar lucrările care se fac la nivelul infrastructurii orașului sunt efectuate în termeni cu mult mai lungi și mult mai prost.

Ca să fiu ”cârcotaș”, tot în ”Complexul Rutier Michelangelo” la intrarea în Piața Leonardo da Vinci dinpsre Aleea FC Ripensia, insula care delimitează circulația rutieră înainte de cea care virează la dreapta, spre Bulevardul Corneliu Coposu, este în ”valuri”, pavajul fiind stabil, dar deloc drept. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Școala Gimnazială 13 din Timişoara va avea un corp nou de clădire, construit și dotat cu bani europeni!

Școala Gimnazială nr.13 din Timişoara, de pe strada Musicescu, va avea un corp nou...

Bani de la UE, pentru producerea vaccinului gripal tetravalent la Institutul Cantacuzino

Guvernul pregătește un proiect european din fonduri nerambursabile pentru modernizarea Institutului Cantacuzino, reluarea producției...

Un gorjean a luat la suturi jardinierele de pe Podul Michelangelo. Acum plateste!

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, din județul Gorj, a fost sancționat...