Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

GREVĂ! Sătui de taxe, impozite și amenzi prea mari, transportatorii au „strâns” centura… Timișoarei

Societăţile de transport din România au declanaşat luni, 9 decembrie 2013, greva generală pe termen nelimitat. Transportatorii din judeţul Timiş nu fac rabat de la acest eveniment, tiriştii şi camionagii blocând parţial, Şoseaua de Centură a Timişoarei sub formă de protest.

Noua taxă pe carburant a declanşat acest val de proteste. Anunţul guvernului că de la 1 ianuarie 2014, o nouă taxă va fi introdusă în preţul carburantului i-a aruncat pe culmile disperării pe transportatori, care sunt şi aşa sufocaţi de taxele şi impozitele direcţionate către sacul fără fund numit Statul Român. Taxa de şapte eurocenţi pe litrul de combustibil va duce la majoararea tuturor produselor, dar şi a serviciilor, întrucât carburantul se foloseşte în absolut orice domeniu.

Protestele transportatorilor se referă şi la amenzile prea mari aplicate de Poliţia Rutieră, întrucât aceştia au semnat în luna mai a acestui an o minută, cu autorităţile centrale, în care transportatorii primeau promisiunea că amenzile vor fi reduse, însă aceasta nu s-a întâmplt, dimpotrivă, codul rutier fiind acum şi mai restrictiv, cu amnezi mult mai mari.

Transportatorii au părăsit Şoseaua de Centură în jurul ore 11:00, îndreptându-se înspre Autostrada A1 – Timişoara-Arad, pentru a continua acţiunea de protest.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore