Piloţii timişoreni au revenit cu multe premii de la „Laurii Pilotajului Auto 2013 – Alba Iulia” FOTO

- Advertisement -

În acest weekend, mai exact pe data de 7 decembrie 2013, la sediul ACR din Alba Iulia, a avut loc Gala „Laurii Pilotajului Auto 2013” – un eveniment cu ocazia căruia cei mai buni piloţi participanţi în competiţiile organizate la nivel naţional, de ACR, au fost premiaţi.

Fie că discutăm de automobilism, fie de carting, sportivi de la doar câţiva anişori până la cei consacraţi, trecuţi de prima tinereţe, au primit cupe drept recompensă, 25 dintre aceşti sportivi fiind din judeţul Timiş.

Una dintre speranţele pilotajului timişorean se leagă de cel care a ocupat poziţia secundă în clasamentul general al Campionatului Judeţean de Automobilism Timiş – Raul Tudoreanu, care la 20 de ani a terminat pe locul I în cadrul Clasei 1, pe locul I în cadrul Clasei 2 şi pe doi la general, în cadrul competiţiei judeţene, în timp ce în „naţionalul” de automobilism a terminat pe poziţia I la Clasa I, locul II la Clasa 2 şi pe locul secund la „Open”.

Locul 3 în clasamentul general (open) a fost adjudecat de Sergiu „GAO” Tirla, pilotul care din 2013 „aleargă” cu Vocea Timişului pe maşină în toată ţara, la toate competiţiile la care participă. GAO a ocupat şi onorabilul loc I la Clasa 2 în cadrul Campionatului Naţional de Automobilism, dar şi locul III în cadrul Clasei 3 a aceleiaşi competiţii.

O altă speranţă a sporturilor cu motor din Timiş o reprezintă, fără îndoială, micuţul Darco Pelici – campion la debutanţi deşi are doar 13 ani. Nici Adrian MArcovici nu a venit cu mâna goală, acesta, deşi a împlinit de curând 18 ani, a câştigat locul 1 atât în cadrul Campionatului Judeţean de Automobilism Timiş, cât şi în cadrul aceleiaşi competiţii desfăşurate la nivel naţional.

La karting, Victor Nagy şi Isabela Isac au fost între premianţi, în timp ce echipa din care fac parte GAO, Adrian şi Raul, Sport Masters Year, s-a clasat pe locul secund.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare