Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPiloţii timişoreni au revenit cu multe premii de la "Laurii Pilotajului Auto...

Piloţii timişoreni au revenit cu multe premii de la „Laurii Pilotajului Auto 2013 – Alba Iulia” FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În acest weekend, mai exact pe data de 7 decembrie 2013, la sediul ACR din Alba Iulia, a avut loc Gala „Laurii Pilotajului Auto 2013” – un eveniment cu ocazia căruia cei mai buni piloţi participanţi în competiţiile organizate la nivel naţional, de ACR, au fost premiaţi.

Fie că discutăm de automobilism, fie de carting, sportivi de la doar câţiva anişori până la cei consacraţi, trecuţi de prima tinereţe, au primit cupe drept recompensă, 25 dintre aceşti sportivi fiind din judeţul Timiş.

Una dintre speranţele pilotajului timişorean se leagă de cel care a ocupat poziţia secundă în clasamentul general al Campionatului Judeţean de Automobilism Timiş – Raul Tudoreanu, care la 20 de ani a terminat pe locul I în cadrul Clasei 1, pe locul I în cadrul Clasei 2 şi pe doi la general, în cadrul competiţiei judeţene, în timp ce în „naţionalul” de automobilism a terminat pe poziţia I la Clasa I, locul II la Clasa 2 şi pe locul secund la „Open”.

Locul 3 în clasamentul general (open) a fost adjudecat de Sergiu „GAO” Tirla, pilotul care din 2013 „aleargă” cu Vocea Timişului pe maşină în toată ţara, la toate competiţiile la care participă. GAO a ocupat şi onorabilul loc I la Clasa 2 în cadrul Campionatului Naţional de Automobilism, dar şi locul III în cadrul Clasei 3 a aceleiaşi competiţii.

O altă speranţă a sporturilor cu motor din Timiş o reprezintă, fără îndoială, micuţul Darco Pelici – campion la debutanţi deşi are doar 13 ani. Nici Adrian MArcovici nu a venit cu mâna goală, acesta, deşi a împlinit de curând 18 ani, a câştigat locul 1 atât în cadrul Campionatului Judeţean de Automobilism Timiş, cât şi în cadrul aceleiaşi competiţii desfăşurate la nivel naţional.

La karting, Victor Nagy şi Isabela Isac au fost între premianţi, în timp ce echipa din care fac parte GAO, Adrian şi Raul, Sport Masters Year, s-a clasat pe locul secund.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Patrick Pascotă, câștigător în prima etapă a Campionatului regional de Motocros de la Ianova

Duminică, 31 mai 2015, cu o zi înainte de Ziua Copiilor - 1 iunie,...

Daniel Corbeanu, susținut de Cosmin Contra la următorul meci, în China. La ce titlu european se va bate în 2015 VIDEO

După cum o spune chiar Miki Viel, antrenorul lui Daniel Corbeanu, sportivul său nu...

Vali Porcișteanu vine la Cupa Campionilor VSS! Ce surpriză pregătește pilotul timișorean ”Gao”

Ultima reprezentație a cailor-putere din plan regional are loc sâmbătă, 18 octombrie 2014, la...