ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Hoții de statui monumente istorice, CAPTURAȚI de polițiști. Ce s-a întâmplat cu busturile

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cazul furtului busturilor din bronz care fac parte din patrimoniul istoric al Timișoarei, a lăsat cu gura căscată cea mai mare parte a timișorenilor, însă polițiștii din capitala Banatului s-au mișcat extrem de rapid, capturându-i pe făptași.

Miercuri, 17 iunie 2015, după-masa, hoții de statui au fost reperați de oamenii legii, prinși și aduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș pentru audieri. ”Este vorba despre trei autori, toți fiind prinși astăzi de polițiști. Aceștia sunt la sediul IPJ, unde au fost aduși pentru audieri. Pot să vă spun că au vârste cuprinse între 20 și 25 de ani și provin din localitățile Bucovăț și Moșnița”, ne-a comunicat Ionuț Bocancea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Reușita oamenilor legii se rezumă la captuarea celor trei infractori, în cazul cărora se așteaptă ca procurorul să îi trimită după gratii pe perioada efectuării cercetărilor, întrucât busturile nu au fost recuperate. Mai mult decât atât, din câte se pare, cei trei infractori care au atentat la patrimoniul istoric al Timișoarei, ar fi vândut busturile, pe bucăți, la fier vechi.

Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore