Sunt aşteptaţi la preselecţiile care vor avea loc în întreaga ţară toţi cei care sunt încrezători că pot ridica în picioare o sală întreagă şi pot întoarce faimoasele scaune ale antrenorilor în câteva clipe. Fiecare concurent va avea şansa să demonstreze că are ingredientele de succes pentru a deveni Vocea României, un titlul atât de râvnit, care înseamnă mai mult decât simpla câştigare a unui concurs: înseamnă şansa unică de a începe construirea unei cariere adevărate.

Cei interesaţi de participarea la preselecţie trebuie să completeze un formular, cu un click AICI, după care să se prezinte în locaţia în care poposeşte caravana „Vocea României”. Aceasta va trece prin Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Bucureşti şi Constanţa.

Caravana porneşte prin ţară peste numai o săptămână, mai exact pe data de 8 iunie, când merge la Cluj-Napoca, după care, pe data de 15 iunie, aceasta va poposi la Iaşi. Următorul oraş pe listă este Capitala Banatului, caravana „Vocea României” urmând să ajungă la Timişoara pe data de 22 iunie. Următoarea destinaţie este Bucureşti, acolo unde, timp de două zile vor fi ascultate vocile „doritoare”, pe 28 şi 29 iunie, destinaţia finală a caravanei fiind Constanţa, acolo unde participanţii vor merge la preselecţie pe data de 13 iulie.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.