Întâlnire pentru refugiaţi la Prefectură

0
850

Prefectul Eugen Dogariu se va întâlni mâine (vineri, 26 octombrie), la ora 10,30, la Instituția Prefectului,  cu o delegație din care face parte conducerea    Reprezentanței în România a Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați (UNCHR) , ambasadori sau reprezentanți ai ambasadelor din șapte state.

Delegația se află în Timișoara pentru a vizita Centrul de Tranzit în Regim de Urgență.  Din delegație fac parte Excelența Sa  Peter Wijninga, reprezentantul UNHCR în România, Excelența Sa Claudio Pérez Paladino, ambasadorul Argentinei, Excelența Sa Raymundo Santos Rocha Magno, ambasadorul Braziliei, Excelența Sa Maria Eliana Cuevas Bernales, ambasadorul Chile, Excelența Sa Marta Caridad Fajardo Palet, ambasadorul Cuba, Excelența Sa Maria Cristina de la Garza Sandoval, ambasadorul Mexic, Excelența Sa Pedro Martin Mo Amaro, ambasadorul Uruguay, Excelența Sa Zulay Prieto de Rodriguez, însărcinatul cu afaceri al ambasadei Venezuela, domnul Herman Baskår, consilier la Ambasada Norvegiei.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.