Enciu reuşeşte un hattrick pentru ACS Poli II Timişoara

0
1088

Polistul Marco Enciu a evoluat pentru echipa secundă în partida disputată de ACS Poli II Timişoara în compania celor de la Dragşina, meci ce a contat pentru etapa a V-a a Campionatului Municipal. Jucătorul folosit frecvent şi la prima echipă a făcut diferenţa pe dreptunghiul verde înscriind nu mai puţin de trei goluri pentru Poli II.

Marco Enciu a fost titular în partida pe care echipa a II-a a clubului ACS Poli Timişoara a jucat-o miercuri în cea de-a cincea etapă a Campionatului Municipal în compania celor din Dragşina, informează site-ul oficial al grupării bănăţene.
ACS Poli II Timişoara a învins pe Dragşina cu scorul de 8-0. Golurile au fost marcate de Enciu (de trei ori), Bărbuţ (de doua ori), Valceanu (de doua ori) şi Aniţoiu.
Poli II Timişoara: Amarinei – Iovan, Ştirbu, Miculescu, Miheţ – Bărbuţ, Duţu, Schiau, Aniţoiu – Enciu, Valceanu. Au mai intrat: Gârlea, Pătru, Miculaş şi Opriş.
După cele cinci etape scurse din această ediţie a Campionatului Municipal, pentru ACS Poli II Timişoara, echipa a acumulat un total de 15 puncte, mai scrie acspoli.ro, noul site oficial (foto jos) al echipei de pe Bega, acesta fiind lansat înaintea partidei disputate de prima echipă, miercuri, la Râmnicu Vâlcea, acolo unde Poli a obţinut prima victorie în deplasare a aceste iediţii de Ligă secundă.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.