Enciu reuşeşte un hattrick pentru ACS Poli II Timişoara

- Advertisement -

Enciu reuşeşte un hattrick pentru ACS Poli II Timişoara 1Polistul Marco Enciu a evoluat pentru echipa secundă în partida disputată de ACS Poli II Timişoara în compania celor de la Dragşina, meci ce a contat pentru etapa a V-a a Campionatului Municipal. Jucătorul folosit frecvent şi la prima echipă a făcut diferenţa pe dreptunghiul verde înscriind nu mai puţin de trei goluri pentru Poli II.

Marco Enciu a fost titular în partida pe care echipa a II-a a clubului ACS Poli Timişoara a jucat-o miercuri în cea de-a cincea etapă a Campionatului Municipal în compania celor din Dragşina, informează site-ul oficial al grupării bănăţene.
ACS Poli II Timişoara a învins pe Dragşina cu scorul de 8-0. Golurile au fost marcate de Enciu (de trei ori), Bărbuţ (de doua ori), Valceanu (de doua ori) şi Aniţoiu.
Poli II Timişoara: Amarinei – Iovan, Ştirbu, Miculescu, Miheţ – Bărbuţ, Duţu, Schiau, Aniţoiu – Enciu, Valceanu. Au mai intrat: Gârlea, Pătru, Miculaş şi Opriş.
După cele cinci etape scurse din această ediţie a Campionatului Municipal, pentru ACS Poli II Timişoara, echipa a acumulat un total de 15 puncte, mai scrie acspoli.ro, noul site oficial (foto jos) al echipei de pe Bega, acesta fiind lansat înaintea partidei disputate de prima echipă, miercuri, la Râmnicu Vâlcea, acolo unde Poli a obţinut prima victorie în deplasare a aceste iediţii de Ligă secundă.Enciu reuşeşte un hattrick pentru ACS Poli II Timişoara 2

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

CJ Timis se lauda cu transparenta in alegerea finantarii proiectelor culturale si sportive pe anul 2019

Consiliul Județean Timiș (CJT) supune dezbaterii publice ghidurile privind...

Timisoara mai poate astepta: CNI finanteaza un stadion de 10.000 de locuri la Slatina

La începutul acestei săptămâni, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin...

OFICIAL Finanțarea ACS Poli de la bugetul Timișoarei, ajutor de stat. Primarul Robu dă înapoi

Vești extrem de proaste pentru susținătorii ACS Poli din...

Din aceeași categorie

Categorii Populare