Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jaf cu cuțitul la un supermarket din Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cursul nopţii de 28 spre 29 aprilie, în jurul orei 01.00 noaptea, un tânăr de 25 de ani, din Timișoara, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a  ameninţat cu un cuțit un agent de pază a unui supermarket din Timişoara. Agentul l-a lăsat să intre, iar bărbatul a  furat o  sticlă de alcool.

A doua zi, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi  cei din cadrul Secţiei 2 Timişoara au arestat un bărbat în vârstă de 25 de ani, din municipiul Timișoara, care corespundea semnalmentelor descrise de agentul de pază. Cel în cauză a fost condus la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, fiind reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi introdus în arestul I.P.J. Timiş. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului şi recuperării prejudiciului cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Pedeapsa uimitoare pe care un barbat i-a aplicat-o mamei sale dupa o cearta

S-a certat crunt cu mama sa şi a decis să îi aplice o corecţie...

Barbatul care si-a atacat concubina cu un cutit in tramvai, arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul de 21 de ani care a șocat Timișoara atacându-și concubina de 46 de...

Femeie fugarita cu un cutit la Spitalul Municipal, salvata de trei angajati SMURD

Trei angajaţi SMURD din Timiş au emoţionat prin bunătatea şi curajul de care au...