Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialJandarmii au ”de lucru” cu vânzătorii ambulanți. Ce vindea un bărbat, din...

Jandarmii au ”de lucru” cu vânzătorii ambulanți. Ce vindea un bărbat, din portbagajul mașinii și cum au dat de posesorul unui telefon pierdut

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 10 februarie 2015, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, au depistat mai mulţi comercianţi ambulanţi care încercau să vândă diferite mărfuri cetăţenilor din municipiul Timişoara.

Primul dintre contravenienți a fost depistat în jurul orei 16:00. Numitul D.V. în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Timişoara, comercializa alcool etilic concentraţie 96% din portbagajul autoturismului personal, lângă Piaţa Badea Cârţan. A fost luată măsura ridicării sticlelor cu alcool în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a acestuia pentru fapta de deţinere sau comercializare de produse accizabile şi de contrabandă.

Puțin mai târziu, în jurul orei 17:30, jandarmii timişoreni l-au surprins pe G.S. de etnie rromă, în vârstă de 37 de ani, care comercializa în zona unui complexului comercial, 5 seturi de cuţite de ceramică. Şi marfa acestuia a fost ridicată în vederea confiscării şi a fost sancţionat contravenţional.

Tot ieri, dar la ora 15:00, în timpul serviciului, jandarmii au depistat pe strada Baader, doi fraţi de etnie rromă, în vârstă de 28, respectiv 29 de ani din Timişoara, care trăgeau un cărucior de dimensiuni mari, în care transportau cinci baloţi de vată minerală folosită la izolarea clădirilor. Întrebaţi despre provenienţa acestora, cei doi nu au putut să ofere un răspuns, motiv pentru care, jandarmii timişoreni le-au întocmit actele de sesizare şi i-au predat poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.

Tot ieri, după-amiază, jandarmii au găsit pe stradă, în zona centrală a Timişoarei, un smartphone. Aceştia au sunat la numerele de telefon din agenda aparatului, reuşind să-l găsească de proprietarul telefonului care a spus că aparatul i-a dispărut în cursul zilei. Astăzi, 11 februarie 2015, de dimineaţă, posesorul telefonului s-a prezentat la sediul unităţii de jandarmi, de unde şi-a ridicat bucuros, telefonul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare