Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii si politistii locali au iesit la vanat hoti de buzunare in vehiculele STPT

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Jandarmii și polițiștii locali din Timișoara fac din nou controale în mijloacele de transport în comun ale Societății Publice de Transport Local Timișoara.

Primele verificări au avut loc la începutul acestei săptămâni și au drept scop prevenirea furturilor din buzunare și poșete, precum și alte fapte de natură contravențională sau infracțională care pot avea loc în tramvaie, troleibuze sau autobuze ori în stațiile acestora. În ciuda controalelor făcute însă de oamenii legii, hoții de buzunare și-au făcut ani buni de cap prin mijloacele de transport în comun din Timișoara. Singurul care a reușit să îi tempereze a fost timișoreanul Cristian Brâncovan, care a organizat proteste împotriva lor și a postat pe Facebook imagini cu ei.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare