Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Legea, ploile și căldura sunt VINOVATE pentru că timișorenii sunt terorizați de țânțari! Ce spune Primăria

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
15.1 ° C
15.1 °
15.1 °
69 %
3.1kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
25 °
lun
23 °
mar
15 °

Deşi se laudă cu faptul că a demarat încă din luna noiembrie a anului 2013 licitaţia pentru contractarea unui operator de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare, Primăria Municipiului Timişoara nu a reușit să finalizeze procedura nici la ora actuală, ”datorită atitudinii firmelor ofertante, încurajată de legislaţia extrem de deficitară” searată într-un comunicat emis de instituție.

Pe data de 29 iulie 2014 a avut loc deschiderea ofertelor, la ora actuală având loc evaluarea lor. Prelungirea pe parcusul anului 2014 a termenului pentru finalizarea procedurii de achiziţie se datorează, în mare parte legislaţiei, ce a condus la modificarea documentaţiei de licitaţie.

Câteva zile mai târziu, pe data de 5 august 2014, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş şi al Aviaţiei Utilitare au fost efectuate tratamente aeriene de combatere a insectelor producătoare de disconfort, la nivelul Timișoarei, însă intervenţia nu a fost suficientă şi numărul insectelor a rămas foarte mare.

”Înţelegem disconfortul creat şi îi asigurăm pe cetăţeni că facem tot ce depinde de noi pentru rezolvarea cât mai grabnică a problemei” mai susține Primăria Timișoarei prin intermediul unui comunicat de presă.

Din nefericire scuzele nu țin loc de ”protecție”, dar rămâne speranța că, până la iarnă, se va găsi o firmă care să facă și aceste insecte să dispară… pentru confortul timișorenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare