Transfer aeroport
11.4 C
Timișoara
24-feb.- 2020
Transfer aeroport

Legea, ploile și căldura sunt VINOVATE pentru că timișorenii sunt terorizați de țânțari! Ce spune Primăria

Articole Populare

România nu mai are două șosele spectaculoase! A fost inaugurat TransRarăul- a treia minune ”asfaltată” a țării VIDEO

Transrarăul este șoseaua din munţii Moldovei, care face legătura dntre Valea Bistriţei, de la Chiril şi Valea Moldovei, la...

VIDEO! Timişoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanţi Enel. Vezi cum actioneaza

Atenţie mare cui deschideţi uşa şi ce acte semnaţi! Mai mulţi locuitori din Cartierul Plopi din Timişoara s-au trezit...

Incident grav la Timișoara, țiganii fac legea cu pistolul. Polițiștii Secției 2 au mușamalizat incidentul

Incident grav, la o spălătorie din oraș, situată la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Eroilor. Atât un...
Voceahttps://www.voceatimisului.ro/
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro
- Advertisement -

Deşi se laudă cu faptul că a demarat încă din luna noiembrie a anului 2013 licitaţia pentru contractarea unui operator de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare, Primăria Municipiului Timişoara nu a reușit să finalizeze procedura nici la ora actuală, ”datorită atitudinii firmelor ofertante, încurajată de legislaţia extrem de deficitară” searată într-un comunicat emis de instituție.

Pe data de 29 iulie 2014 a avut loc deschiderea ofertelor, la ora actuală având loc evaluarea lor. Prelungirea pe parcusul anului 2014 a termenului pentru finalizarea procedurii de achiziţie se datorează, în mare parte legislaţiei, ce a condus la modificarea documentaţiei de licitaţie.

Câteva zile mai târziu, pe data de 5 august 2014, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş şi al Aviaţiei Utilitare au fost efectuate tratamente aeriene de combatere a insectelor producătoare de disconfort, la nivelul Timișoarei, însă intervenţia nu a fost suficientă şi numărul insectelor a rămas foarte mare.

”Înţelegem disconfortul creat şi îi asigurăm pe cetăţeni că facem tot ce depinde de noi pentru rezolvarea cât mai grabnică a problemei” mai susține Primăria Timișoarei prin intermediul unui comunicat de presă.

Din nefericire scuzele nu țin loc de ”protecție”, dar rămâne speranța că, până la iarnă, se va găsi o firmă care să facă și aceste insecte să dispară… pentru confortul timișorenilor!

- Advertisement -
- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,697FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Începerea construcţiei Catedralei din Timişoara – TIMIŞUL DE IERI

Istoria edificiului este strâns legată de anul 1919 când, pe data de 28 iulie Banatul se unește cu România....