Marţi, din nou fără apă rece în Timişoara şi Giroc

0
999

Aquatim anunţă că marţi, 21 ianuarie 2014, între orele 8:00 şi 15:00, se va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Emil Cioran, Mihail Sadoveanu, Gavril Musicescu între Anişoara Odeanu şi Prof. Mircea Neamţu, dar şi în localitatea Giroc pe străzile Narcisei, Orhideea, Iris şi Crinul.

Întreruperea se datorează lucrărilor de extindere a reţelei de alimentare cu apă care se vor desfăşura la intersecţia străzilor Emil Cioran şi Mihail Sadoveanu, în cazul Timişoarei.

„La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, ne-a informat directorul general al Aquatim, Dr.ing. Ilie Vlaicu.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.