Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMarţi, din nou fără apă rece în Timişoara şi Giroc

Marţi, din nou fără apă rece în Timişoara şi Giroc

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aquatim anunţă că marţi, 21 ianuarie 2014, între orele 8:00 şi 15:00, se va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Emil Cioran, Mihail Sadoveanu, Gavril Musicescu între Anişoara Odeanu şi Prof. Mircea Neamţu, dar şi în localitatea Giroc pe străzile Narcisei, Orhideea, Iris şi Crinul.

Întreruperea se datorează lucrărilor de extindere a reţelei de alimentare cu apă care se vor desfăşura la intersecţia străzilor Emil Cioran şi Mihail Sadoveanu, în cazul Timişoarei.

„La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, ne-a informat directorul general al Aquatim, Dr.ing. Ilie Vlaicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...

Mai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Compania care distribuie apa rece în municipiul Timișoara anunșă că, în cursul zilei de...