Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mii de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de la Secția 3, într-o mașină din TRAFIC și în bagajul unui ”trecător”, la Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marți, 3 februarie 2015, a fost o zi productivă pentru oamenii legii din de la Secția 3 Poliție din Timișoara. După ce s-a întunecat, mai exact în jurul orei 20:00, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au interceptat un bărbat în vârstă de 49 de ani, care se afla pe strada Ana Ipătescu, din municipiu, având asupra sa un bagaj voluminos.

Poliţiştii l-au legitimat pe bărbat, după care au procedat la controlul bagajului, stabilind că în interior se aflau mai multe pachete de ţigări netimbrate corespunzător. În interiorul bagajului au găsit și confiscat 13.000 de ţigarete.

Mai târziu, în jurul orei 21:00, oamenii legii din cadrul aceleiași Secţii, au depistat un tânăr în vârstă de 33 de ani care transporta cu autoturismul ţigarete de contrabandă. În interiorul autoturismului poliţiştii au găsit 3.000 de ţigarete, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie...

Tigari de contrabanda, depistate de jandarmi si ”vamesi” intr-o piata din Timisoara

Trei persoane au fost depistate în timp ce comercializau țigări de contrabandă, în zona...