ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ministerul Sănătăţii pregăteşte „curăţenia de primăvară”. Vezi ce va păţi „Judeţeanul” din Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ca urmare a mai multor informaţii şi imagini prezentate în ultimele zile de presa din ţara noastră, privind condiţiile igienico-sanitare precare din unele unităţi sanitare, Ministerul Sănătăţii a anunţat faptul că în perioada 1 martie – 31 mai 2014, inspecţia sanitară de stat va demara o amplă acţiune de control în toate spitalele publice din ţară, urmând ca rezultatele să fie prezentate la sfârşitul lunii iunie.

Controalele au ca scop impulsionarea managerilor de spitale pentru aplicarea corectă a prevederilor legilor sanitare, susţine Ministerul Sănătăţii prin intermediul unui comunicat.

Ministrul consideră că, indiferent de situaţia sistemul sanitar românesc, în prezent, nesatisfăcător atât pentru pacienţi, cadre medicale, cât şi pentru autorităţi, un standard elementar de curăţenie şi igienă trebuie asigurat de către toţi managerii unităţilor sanitare, fapt care ar demonstra respect atât faţă de profesioniştii din sistem cât şi faţă de pacienţi.

Managerul „Judeţeanului” din Timişoara riscă sancţiuni drastice, dacă controlul venit de la minister descoperă ceea ce „insinuează” toată lumea de la pacienţi la medici – şi anume faptul că în interiorul unităţii sanitare care deserveşte întregul judeţ ar fi un mediu în care viruşii sunt la ei acasă, un adevărat focar de infecţie.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore