Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialModificare IMPORTANTĂ la RATT! Vezi ce se întâmplă de azi cu transportul...

Modificare IMPORTANTĂ la RATT! Vezi ce se întâmplă de azi cu transportul în comun din Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Începând de luni, 13 ianuarie 2014, traseul liniei de autobuze 28 se deviază temporar de pe strada Uzinei pe străzile: Lalelelor, Mistral şi Garofiţei. Se anulează staţia de la strada Uzinei în sensul spre cartierul Crişan şi se reînfiinţează staţia Lalelelor, anunţă Regia Autonomă de Transport Timişoara.

Strada Uzinei va fi închisă temporar pe tronsonul strada Mătăsarilor – strada Garofiţei pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare. Aceste lucrări sunt estimate să dureze circa două săptămâni, ceea ce înseamnă că din 1 februarie, după finalizarea acestora, autobuzele liniei 28 îşi vor relua traseul.

1 COMENTARIU

  1. Și totuși ce e așa IMPORTANT? Că o linie periferică își modifică traseul temporar? Defapt e o deviere minora… Trebuie să învățați ce înseamnă important 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare