Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dragan Petricevic, dezamăgit de „tribune”: „Asta nu e Timişoara cu care sunt eu obişnuit”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Conştient că mai are mult de lucru la nivelul lotului, în mod deosebit la omogenitatea echipei, la finalul meciului de duminică seară, Dragan Petricevici a explicat, într-o oarecare măsură porblemele cu care se confruntă şi mai ales care este moivul pentru care rezultatele întârzie să apară.

„Am stat puţin mai mult la conducerea jocului, dar nu suntem încă omogenizaţi. Darren Fenn nu e pregătit încă, nu s-a acomodat atât de repede. Ca orice jucător ce vine de pe continentul american, în primele zile se simte cel mai bine, după care intră într-o stare de somnolenţă. E vorba despre diferenţa mare de fus orar. Nu e vorba doar despre el. Sunt mai mulţi jucători noi şi aşa cum am mai spus-o, Oradea e echipa cea mai stabilă din acest punct de vedere, nu a schimbat niciun jucător până acum şi are o bancă de rezerve mult mai lungă”, a spus Petricevic după eliminarea din Cupa României.

Bosniacul are un mare regret şi pentru faptul că spectatorii nu au umplut sala „Constantin Jude”, aşa cum se întâmpla în vechiul său mandat, iar cei care au fost prezenţi au fost extrem de pasivi comparativ chiar cu spectatorii veniţi aici de la Oradea. „Nu mă iau de cineva, ci constat: diferenţa s-a făcut şi la nivel de tribune, de susţinere. Oradea a avut o susţinere mult mai bună. Credeți-mă că o spun cu lacrimi în ochi. Nu îmi caut un alibi, eu aşa cum am venit, aşa pot să şi plec, nu e nicio problemă. Din păcate, ca timişorean trebuie să spun că diferenţa a fost făcută şi de galerii. În momentele-cheie, galeria celor de la CSM a susţinut frenetic echipa, în timp ce ceilalţi suporteri stăteau în sală ca la teatru. Din păcate, asta nu e Timişoara cu care sunt eu obişnuit”, a încheiat supărat Petricevic.

Sursa foto: Facebook.com/baschetclubtimisoara

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare