Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Monica Macovei: Maria Grapini este o agramată și ne va face de râs în Parlamentul European VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Monica Macovei a atacat-o pe contracandidata la alegerile europarlamentare din mai, Maria Grapini, numind-o agramată, considerând că defectele de exprimare a pesedistei ne vor face de râs, pe noi românii, în cazul în care ministrul IMM-urilor va câștiga fotoliul din Parlamentul European. Declarațiile membrei PDL nu s-au oprit aici, ea a ținut să completeze că deciziile ministeriale a Mariei Grapini au strangulat mediul de afaceri românesc

„Din Timiș am văzut că este anunțat un singur candidat din partea PSD, doamna Grapini, nu o cunosc personal dar văd ce a facut ca ministru și nu a facut nimic bun, ci mai degrabă a sugrumat mediul de afaceri și aș mai adăuga și modul în care comunica în general cu oamenii și cu noi toți, adică un mod agramat de a comunica. Să știți că nu va face decât să ne facă de râs în parlamentul European unde trebuie să ajungă cei mai buni. Nu mai vorbesc și de cum te exprimi, nu știu nici în limbi străine cum se exprimă dar dacă în românește se exprimă agramat în alte limbi e și mai rău.”

Macovei a continuat prin a lansa acuzații și către partidele PSD, PNL și PC pe care ea le consideră puse pe căpătuială în dauna românilor. Europarlamentarul oferă drept exemplu „marțea neagră”, 10 decembrie 2013,  ziua în care Comisia Juridică a votat legea amnistiei care acordă super-imunitate demnitarilor și baronilor locali.

 „Trebuie explicat oamenilor ce se întâmplă, acelora care nu au înțeles încă, practice în acest moment, Voiculescu și Antonescu sunt împreună ca să fure și să nu fie pedepsiți. Un ultim exemplu, și anume „marțea neagra”, În care PSD, PNL și PC au votat împreună, într-o mare bucurie și în câteva minute, ca parlamentarii și miniștrii să nu fie pedepsiți pentru circa un sfert din prevederile din Codul Penal. Corupție, abuz în serviciu, fals. Așa ceva nu s-a întâmplat în nici un stat democratic.Pe bună dreptate sunt îngrijorați partenerii europeni pentru că acesta nu este un stat de drept. NU poți să spui că noi, grupul de 600 de parlamentari, nu vrem să răspundem pentru un sfert din codul penal. De ce? Pentru că nu vrem. Asta înseamnă că îți bați joc de lege și de oameni, pentru că ceilalți oameni răspund pentru tot Codul Penal” a explicat Macovei.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=nhcJue_F1g0&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore