Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Morga Spitalului Județean din Timișoara, renovată după 40 de ani

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °
Morga Spitalului Județean din Timișoara a fost renovată, după 40 de ani de la înființare. Acum este un spațiu modern, dotat cu aparatură nouă.

Investiția a cuprins renovarea spațiului care adăpostește morga Spitalului Județean din Timișoara și dotarea cu aparatură modernă. Fondurile provin de la Consiliul Județean Timiș și de la Ministerul Sănătății.

„Totul a fost luat de la zero și făcut așa cum vedem noi astăzi. Finanțarea a fost suportată de către Consiliul Județean Timiș, pe ceea ce înseamnă reparații, modernizări, schimbări și s-a ridicat la suma de 250.000 de lei, iar Ministerul Sănătății a alocat o sumă de 115.000 de lei pentru aparatura care se utilizează în compartimentul de prosectură: mesele de disecție, elevatoare, cântare și așa mai departe”, a declarat Marius Craina, managerul Spitalului Județean din Timișoara.

Morga a fost dotată cu trei frigidere noi, numărul total al acestora ajungând la 10, dar și cu un sistem de ventilație.

În legătură cu ceea ce se întâmplă în sistemul sanitar din România şi legat de atâtea acuze care au fost aduse, noi venim cu un exemolu. Aşa arată, aşa ar trebui să fie o unitate de prosectură în anul 2016 într-o clinică universitară şi într-o ţară a Uniunii Europene.

Lucrările au durat aproximativ opt luni.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare