Țiganii care au atacat doi polițiști din Recaș, la audieri

- Advertisement -

Cei doi țigani care au atacat în weekend doi polițiști din Recaș, cu un par și o furcă, au fost reținuți marți seară pentru 24 de ore. Miercuri, ei au fost transportați la Parchet, pentru continuarea audierilor.

Duminică, doi polițiști care investigau un caz de furt s-au deplasat la domiciliul fraților. Când au ajuns acolo, oamenii legii au fost atacați cu un par și o furcă de către aceștia. Polițiștii au folosit armamentul din dotare și au tras două focuri de avertisment în aer, dar cei doi au scăpat. Ei au fost prinși marți, la Timișoara și reținuți pentru 24 de ore.

Miercuri dimineață, aceștia au fost transportați în cătușe la Parchet pentru o nouă tură de audieri, fiind escortați de forțele speciale ale IPJ Timiș. La finalul audierilor procurorii vor decide dacă cei doi vor fi prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE. Haiduc Lingurar și Patragică Lingurar, recidiviști

Cei doi frați care au atacat mai mulți polițiști la Recaș duminică seara nu se află la prima abatere. Potrivit procurorilor, aceștia sunt recidiviști și sunt acum cercetați pentru trei infracțiuni de ultraj. Oamenii legii spun că cei doi au atacat atât doi agenți, cât și un polițist local.

„La data de 03 iulie 2016, în jurul orelor 20:30, în timp ce se aflau în cartierul de locuințe sociale amplasat în partea de nord-vest a localității Recaş, situat după str.Mihai Eminescu, cei doi inculpați ar fi amenințat explicit persoanele vătămate, trei agenți de politie, B.E.-D. și A.C. din cadrul Poliției Orașului Recaș şi T.I.-C. din cadrul Poliției Locale Recaş, toţi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în legătură cu aplanarea unui scandal şi aplicarea de sancţiuni contravenţionale, cu comiterea de acte de violenţă îndreptate împotriva acestora, ameninţări ce ar fi fost exprimate atât explicit, cât şi prin manevrarea în mod repetat şi intimidant a unui par din lemn, a unei lopeţi, respectiv a unei coase. În aceleaşi împrejurări, inculpatul Lingurar Patragică ar fi exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate T.I.-C., agent în cadrul Poliţiei Locale Recaş, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, prin aplicarea unei lovituri cu un par din lemn în zona pumnului mâinii drepte, cauzând acesteia leziuni traumatice ce necesită un număr de 7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au transmis procurorii.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Adio blocarea roților în parcările centrelor comerciale!

Primăria Timișoara a intervenit total ineficient în scandalul blocării...

IPJ Timis recruteaza viitori politisti. Vezi cum te poti inscrie la postlicealele MAI

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș contiună activitatea de...

Politistii din Timis, fapte bune pentru copii: ”Protejam oameni, ajutam oameni!”

Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș...

Politistii din Timis, actiuni de prevenire in scoli

Prevenirea şi combaterea infracţionalităţii reprezintă atribute esenţiale ale activităţii...

Politistii din Timis se implica si schimba destine, donand sange

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș susține în continuare Campania...

Din aceeași categorie

Categorii Populare