Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Muncitorii de la Porr Construct au distrus o clăditre şi puteau provoca o tragedie! Şantierele nu sunt pentru oricine! FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
29.9 ° C
30.1 °
29 °
41 %
4.1kmh
0 %
vin
32 °
sâm
33 °
Dum
21 °
lun
26 °
mar
28 °

Luni, 30 iunie 2014, în jurul prânzului, pe şantierul deschis de SC Porr Cosntruct SRL pe strada Ştefan cel Mare, acolo unde se reabilitează tot ce ţine de strada amintită de la reţele edilitare la liniile de tramvai, putea avea loc o nenorocire… mare. Dar norocul a fost de partea lui „Dorel” – angajat al firmei amintite, care s-a pus să sape cu un excavator chiar la baza fundaţiei unui imobil de pe strada Ştefan cel Mare, iar după doar câteva manevre, a „reuşit” să dărâme peretele după care erau mai multe femei, întrucât la parterul clădirii se afla un salon de înfrumuseţare. Doamnele s-au speriat şi au „tuns-o” într-o altă încăpere, cu vedere pe partea opusă a imobilului, pe unde au şi sărit pe geam de spaimă.

Mai grav de atât, la subsolul aceleiaşi clădiri, unde de asemenea s-a surpat peretele, are sediul clubul sportiv Tamashyi Sport Center, unde zeci de copii se antrenează făcând diferite sporturi de contact, dar care, spre norocul tuturor, au cursuri numai seara, iar pentru acest motiv nimeni nu a fost rănit. „Azi DOREL a lovit din nou. Atât a săpat la fundaţie până ne-a băgat salonul de înfrumuseţare în sală. Bine că avem ore doar seara. Aşadar, până la toamnă avem o pauză lungă” a spus Alin Dubles, unul dintre antrenorii clubului sportiv.

Din fericire pagubele sunt doar de ordin material, iar casa era asigurată, constructorul urmând cel mai probabil să asigure costurile cu renovarea clădirii. Ceea ce merită amintit este faptul că SC Porr Cosntruct este firma care s-a ocupat şi de reabilitarea intersecţiei străzii de pe marginea cimitirului din Calea Buziaşului cu prelungirea pe strada Podeanu şi Calea Stan Vidrighin, acolo unde, cu doar câteva zile în urmă vă arătam cum, la numai opt luni de la reparaţii buruienile au „dat năvală” prin asfaltul de pe trotuar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare