Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este mulţumit pentru victoria celor de la ACS Poli Timişoara în faţa modestei FC Olt, partidă la care, după părerea sa au participat nu mai puţin de 1.500 (?) de spectatori. Edilul oraşului de pe Bega declară că-şi doreşte ca alb-negrii să obţină o nouă vitorie etapa viitoare, cu Damila Măciuca, dar s-ar mulţumi şi cu un egal.

Nicolae Robu felicită, aşa cum ne-a obişnuit deja, pe toată lumea după ce ACS Poli câştigă puncte într-un campionat al Ligii secunde la fotbal, în care fotbalul este mai mult decât o raritate. După un joc destul de slab (dar în creştere de formă de la meci la meci) ACS Poli Timişoara aduce încă trei puncte şi urcă pe podium după şase etape în care alb-negrii au disputat cinci partide, fapt ce-l face pe Robu să exclame „Bravo Poli”. „Iată o nouă victorie la fotbal pentru echipa noastră de suflet, Poli. O victorie frumoasă, care ne propulsează pe LOCUL 3 în clasamentul seriei a II-a a Ligii secunde. Am ajuns, iată, foarte aproape de zona care asigură promovarea în Liga 1. Altfel spus, suntem în grafic! Felicitări, ca de obicei, după un rezultat bun, jucătorilor, antrenorilor, staff-ului administrativ şi galeriei (în creştere şi ea, deodată cu echipa). În plus, mulţumiri celor cca 1.500 de spectatori – dintre care majoritatea au optat pentru locuri cu taxă! -, pentru că au înţeles că echipa are nevoie de susţinere nu numai prin galeria organizată, ci şi prin prezenţa lor în tribune” a postat Robu pe contul de Facebook după partida ACS Poli Timişoara – FC Olt, încheiată cu scorul de 3-1 pentru trupa de pe Bega.
Primarul Timişoarei şi-a exprimat părerea şi despre etapa ce urmează, în care ACS Poli Timişoara se deplasează la Măciuca pentru partida cu nou-promovata Damila, singura echip din această serie care, până în acest moment a reuşit maximum de puncte, 12 din patru meciuri disputate. „Etapa următoare ne aduce faţă-n faţă cu revelaţia seriei – Damila Măciuca! -, singura echipă care a câştigat tot până acum. O victorie contra ei ar fi extraordinară, dar şi un egal ar fi mulţumitor, în opinia mea” a adăugat Robu în postarea sa.
Edilul-şef al capitalei Banatului nu a uitat nici de celelate sporturi, dar mai ales de rugbyştii de la RCM, care, duminică, luptă pentru câştigarea titlului de campioană a României după 40 de ani de la ultimul trofeu adus în Banat la acest sport. „Până atunci, însă, mâine se joacă finala la rugby. Urez mult succes echipei RCM Timişoara contra CSM Ştiinţa Baia Mare. E timpul să devenim campioni! Mâine la rugby, ceva mai târziu la baschet şi, în câţiva ani, la fotbal şi handbal! În definitiv, de ce nu?!” a încheiat Robu.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!