AcasăStiriPoliticaNu vă speriați! Deputatul liberal, Ben-Oni Ardelean, e prieten cu viitorul șef...

Nu vă speriați! Deputatul liberal, Ben-Oni Ardelean, e prieten cu viitorul șef al NASA, dar are poze și cu soția demnitarului american

Indiferent cum o dai, e greu să ții pasul cu pastorul Ben Oni Ardelean, deputat liberal de Timiș. E greu pentru că Ben-Oni nu e la primul mandat de parlamentar, ci la al treilea. În plus, are și două doctorate, unul în științe politice și altul în teologie. La care se mai adaugă ”multiple programe academice” în străinătate: Oxford, Fuller, LRS, MAF etc.

Pe pagina sa personală de Facebook, deputatul Ardelean vorbește despre el însuși, la persoana a III –a singular, semn că e un parlamentar extrem… de detașat și introspect:având o semnificativă activitate științifică, fiind autor sau co-autor a numeroase publicații, respective cărți, capitol în volume colective și zeci de articole”.

Tot despre el, în aceeași descriere de pe online, liberalul Ben-Oni mai spune, fără nicio reținere că, pe lângă activitatea politică și academică ce o desfășoară încă din anii 90, este activ implicat în sfera caritabilă și civică, atât la nivel național cât și internațional”. Și la toate acestea, se mai adaugă o titulatură de conferențiar universitar la Universitatea București, comisii de politică externă, membru în adunarea NATO și câte și mai câte.

În urmă cu puțin timp, deputatul liberal Ben-Oni Ardelean a dat din nou lovitura, semn că astrele, cele de peste marele ocean, i s-au aliniat, din nou. Într-un moment de euforie, tipic românească, liberalul a făcut marele anunț pe pagina sa personal de Facebook: ”Felicit excelenta nominalizare a Președenției SUA, în persoana Frm. Senator Bill Nelson la conducerea NASA. Bill Nelson este un bun prieten, iar nominalizarea sa a fost apreciată de întreg spectrul politic, având la bază o experiență îndelungată ca Membru al Congresului si Senatului Statelor Unite, precum si în sfera relațiilor internaționale. Mult succes Senator Bill!!! Photo: Grace Nelson (soția lui Bill) în Parlamentul Romanei în 2015, la invitația pe care i-am adresat-o de a fi key-speaker la evenimentul Balkan Gathering”.

Dincolo de faptul că Ben-Oni Ardelean felicită ”președenției” SUA, nu președinția, așa cum e corect – lucru pe care ar fi trebuit să-l știe, la câte diplome are în dulap și pe perete – mesajul mătăsos al liberalului și-a atins ținta. Acum, toată nația știe pastorul Ardelean e ”bun prieten” cu viitorul șef al NASA și că are și poze, așa cum a demonstrat public, cu soția acestuia, onorabila Grace Nelson.

Go, Ben! Go!

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Vlad Marcu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente