Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Număr unic pentru programările la RAR. Inspecţia tehnică periodică se face mai uşor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °
Începând de astăzi, şoferii vor putea să-şi facă programarea pentru vizitele la Registrul Auto Român, oriunde în ţară, prin apelarea unui singur număr de telefon. Este vorba despre un proiect pilot care va fi inaugurat de ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu.

Sistemul ar trebui să funcţioneze foarte simplu. De pildă, un şofer care a plecat din Oradea spre Capitală, iar pe drum şi-a dat seama că a uitat să îşi facă inspecţia tehnică periodică, expirată, acesta poate apela la serviciile call-center-ului pentru a afla unde, pe traseul său, îţi poate face o programare în timp real şi cât mai rapid pentru efectuarea ITP-ului.

De asemenea, dacă, de exemplu, cineva sună la acel call-center şi spune că ar vrea să îşi facă o programare la RAR în municipiul Braşov, iar operatoarea îi va spune că programarea va putea fi făcută abia peste trei săptămâni, totodată aceasta îi poate recomanda o altă localitate apropiată, unde se poate înscrie mult mai rapid. Sursa:digi24.ro, foto:replicaonline.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare