Nuntă țigănească cu ”DEDICAȚII” pentru români, la Timișoara: SĂ MOARĂ TOȚI! Robu: Stop parangheliilor! FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Discriminarea este cuvântul de ordine pe buzele tuturor țiganilor din România, și nu numai, aceștia ascunzându-se în spatele acestui termen indiferent cât de mult și de tare ”calcă ei pe bec”.

Dacă îi oprește Poliția pentru că au încălcat legea, se numește rasism, dacă vine Fiscul peste ei, în casă, se numește rasism, dacă circulă pe stradă cu numere false la mașini sau cu documente false, tot rasism se numește, sau discriminare. Dar cum e când se întâmplă invers?

Miercuri, 13 august 2014, la orele prânzului, un bulibașă organiza o nuntă în plin centrul Timișoarei, dar nu orice nuntă, ci una ca toate celelalte nunți… țigănești. Mașini de sute de mii de euro, puradei cu țoale de firmă, aur și euro cât cuprinde, dar să nu uităm de WAȚI, mulți!

În curtea imobilului de pe strada Filaret Barbu, paranghelia a fost animată de Adrian Copilul Minune, care primea sute de euro pentru dedicațiile care se auzeau din boxele a căror volum putea fi perceput și de la un kilometru distanță.

Deși la fața locului au fost detașate mai multe echipaje ale Poliției, oamenii legii nu au aplicat decât o singură amendă pentru perturbarea liniștii publice, pe motiv că nu au primit nicio reclamație cum că muzica ar fi fost dată prea tare, deși legea le permite polițiștilor să-i amendeze pe cei care o înclacă și odată la fiecare cinci minute, dacă oamenii legii doresc asta. Amenda? Cât o singură dedicație, la ”Minune” – 500 de lei!

Culmea tupeului, țiganii s-au arătat deranjați de faptul că jurnaliștii le fac poze și filmează de pe partea opusă a drumului, motiv pentru care unul dintre aceștia a venit în fața presei și le-a cerut reporterilor să plece de acolo și să înceteze să-i mai filmeze nu înainte de a rosti câteva cuvinte deloc decente.

Întrebat dacă paranghelia la care participă nu deranjează timișorenii care locuiesc în zonă, acesta a răspuns: ”Noi nu deranjăm pe nimeni, că venim o dată la an. Să moară toată oamenii ăștia, să moară! Noi venim odată la an!” a replicat țiganul unuia dintre jurnaliști.

După câteva ore în care țiganii și-au terorizat vecinii și nu doar pe aceștia, ”concertul” s-a mutat într-o sală dedicată acestui gen de evenimente situată pe Calea Lugojului, iar romii s-au deplasat până acolo cu Ferarri, Rolls Roice, Porsche, Bentley Lamborghini sau mașini nu mai vechi de doi-trei ani.

Culmea este că, poate a fost una dintre puținele ocazii în care aceștia nu au încălcat legea, cu excepția unuia dintre ei Nelson, care a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a rămas pieton pentru 30 de zile. ”M-ai oprit de invidie că am mașină străină și frumoasă” i-a reproșat țiganul care a încălcat legea, polițistului care și-a făcut datoria, după care a plecat în trombă refuzând semnarea procesului verbal.

Aflat încă în concediu în Spania, la Ibiza, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a luat foc… pe Facebook. ”STOP PARANGHELIILOR DEZONORANTE PENTRU TIMIȘOARA ȘI PERTURBATOARE ALE VIEȚII TIMIȘORENILOR!” începe mesajul edilului de pe rețeaua de socializare.

”Începand din iunie 2012, de când am devenit Primar al Timișoarei, am adresat, în fiecare vară -date fiind antecedentele lor binecunoscute-, cetățenilor de etnie rromă, apeluri să nu organizeze pe raza municipiului petreceri gălăgioase, epatante, care perturbă traficul și/sau liniștea publică. Nu-i tratăm discriminatoriu pe acești cetățeni, le respectăm dreptul la tradițiile lor, dar le cerem ferm să demonstreze și ei că respectă orașul, neperturbându-l, că-și respectă concitadinii de alte etnii, nederanjându-i! În fapt, le cerem, fix cum cerem oricui, SĂ RESPECTE LEGEA! Nunțile și alte petreceri de anvergură, producătoare de gălăgie excesivă trebuie organizate în afara orașului, în localuri și locații corespunzătoare! Solicit Poliției Locale, Poliției Naționale și Jandarmeriei să-și intre în atribuții! Acești cetățeni trebuie făcuți să înțeleagă o dată pentru totdeauna, dacă nu vor cu vorba bună, atunci cu mijloacele specifice ale instituțiilor menite să asigure respectarea legii, CĂ NU-ȘI POT FACE DE CAP ÎN TIMIȘOARA! Nici măcar o dată pe an, cum am înțeles că emit unii dintre ei pretenția!” a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Ca fapt divers, merită menționat că ”organele”- nu mai puțin de șase polițiști- stăteau pe bancă, în parc, singurul lucru care le lipsea fiind o pungă cu semințe!

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=hM-zyb2tZ9w&feature=youtu.be]

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img