12.9 C
Timișoara
marți,11,mai,2021
AcasăStiriParc nou inaugurat pe Calea Bogdăneştilor. Primarul Nicolae Robu nemulţumit de proiectanţi

Parc nou inaugurat pe Calea Bogdăneştilor. Primarul Nicolae Robu nemulţumit de proiectanţi

Inaugurarea unui parc pe Calea Bogdăneştilor din Timișoara, a început cu stângul. Profitând de vremea bună de afară, primarul Nicolae Robu a inaugurat astăzi un parc aflat în zona Complexului Favorit.

La inaugurare primarul Nicolae Robu a declarat că: „Am reabilitat, dar cu ocazia aceasta am transformat radical acest parc şi, după cum se poate remarca, aici nu mai există şi nu va mai exista noroi. Avem pavele şi tartan în vecinătatea tuturor locurilor de joacă, există tartan pentru a nu fi pericole de accidentare pentru copii. Acest parc a fost dotat bogat cu o mulţime de echipamente de joacă şi de îndată ce l-am deschis a fost luat cu asalt de mulţi copii şi eu mă bucur de bucuria lor. Au fost puse echipamente de joacă, jardiniere cu diverşi arbuşti şi vreau să fac o precizare la aceste jardiniere avem sistem de irigare prin picurare la rădăcina arbuştilor prin urmare nu mai trebuie să vină cineva cu un furtun să facă irigarea. Valoarea totală a lucrărilor a fost circa 150.000 de lei şi banii provin de la bugetul local. Am făcut peste 20 de astfel de locuri de joacă în tot oraşul şi nu am avut timp să le inaugurăm”.

La un moment dat un părinte care era cu copilul în parc la joacă, i-a semnalat primarului că pe unul dintre aparatele de joacă, vopseaua nu s-a uscat, iar copilul s-a murdărit pe mâini. Şeful Direcţiei de Mediu aflat lângă primar a venit cu o explicaţie puţin jenantă. ,,Din cauza temperaturilor și a umezelii din timpul nopţii, vopseaua nu a apucat să se usuce”…..

Imediat după această păţanie, primarul Nicolae Robu a observat şi el o problemă legată de căluţii cu arc, pe care un copil se dădea cu viteză, riscând să cadă. Primarul a observat că spaţiul de sub căluţi împrejmuit cu tartan e prea mic şi copii riscă să dea cu capul de dalele de beton dacă îşi pierd echilibrul şi cad de pe căluţi. Primarul a cerut ca situaţia să fie remediată de urgenţă şi i-a certat pe proiectanți spunând că: ,,proiectanții ăștia trăiesc în birouri, nu în realitate, ei nu vin să vadă pe teren”….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,914FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
46,600AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente