ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Patru alegeri electorale în Timiș pe 25 mai. Vezi de ce!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Prefectul Eugen Dogariu a vorbit astăzi despre organizarea alegerilor europarlamentare, dar și despre alegerile pentru Colegiul 3. Astfel, în 25 mai, vor fi deschise 596 de secții de votare în tot Timișul, plus încă 52 de secții pentru Colegiul 3. Mai mult, pe lângă europarlamentare, vor avea loc alegeri locale la Criciova și la Săcălaz, pentru primar, respectiv pentru Consiliul Local.

„Vor fi 596 secții de vot în tot județul pentru alegerile europarlamentare și se vor desfășura ca și circumscripții de vot. În plus avem alegeri pe locurile eliberate de Maria Grapini, aici avem 52 de secții de vot pe Colegiul 3 Timișoara. Avem 3 secții de vot pentru alegerea unui primar la Criciova și 5 secții de vot la Săcălaz, unde se va alege un nou Consiliu Local. Există 650 000 de votanți pe județ, 71 000 pentru Colegiul 3, 1340 la Criciova, și 6400 la Săcălaz”, a explicat prefectul

Costurile Timișului pentru alegerile europarlamentare se ridică la aproximativ 2 milioane de euro. Deocamdată nu s-a calculat cât vor costa alegerile pentru Colegiul 3, deoarece se vor ține în aceeași zi, în aceleași clădiri, dar în încăperi separate, și de aceea va fi nevoie de o dublare a infrastructurii.

„Pentru europarlamentare sunt costurile cele mai mari, pe județul Timiș ne va costa aproximativ  2 milioane de lei. Costurile cele mai mare reprezintă plata oamenilor care ne ajută să organizăm alegerile, președintele secției, locțiitorul și reprezentanții partidelor cât și pentru materiale. Pentru Colegiul 3 suma este nesigură, suprapunându-se cu alegerile europarlamentare. În funcție de alegeri, ele se pot organiza în aceeași clădire, dar în încăperi separate și de aceea vom avea nevoie de aceeași infrastructură de două ori.”

Dogariu a explicat că există un minus în numărul de persoane care s-au înscris la secțiile de votare ca președinte, locțiitor sau membru, deoarece nu există un interes foarte mare pentru această activitate. Cei care vor lucra în secțiile de votare, vor fi plătiți. Astfel, președintele și locțiitorul vor primi 85 de lei pe zi, impozitabili, plus 10 lei sucuri, mâncare etc. Membrii de partide vor primi 65 de lei pe zi, plus acei 10 lei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore